Ostoskorissa
  tuotetta

Reppuun ja opintojaksoille kirjautuminen

Reppu on Moodle-pohjainen Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tiedotus- ja verkko-opetusympäristö. 

Reppuun kirjautuminen

Opiskelija pääsee kirjautumaan Reppuun AD-tunnuksillaan eli koulun Windows-verkkotunnusta ja salasanaa käyttäen.

Ongelmia Reppuun kirjautumisessa?

Jos AD-tunnuksesi on uusi, olethan "aktivoinut" sen (eli vaihtanut salasanan) koulun tietokoneella? Tunnus ei toimi esim. Repussa ennen sitä. Tarkista kirjautumalla koulun Windows-verkkoon, että AD-tunnuksesi salasana ei ole vanhentunut. AD-tunnuksen salasana vanhenee 200 vrk:n välein. Jos et vaihda AD-salasanaasi ajoissa, se pääsee vanhenemaan kokonaan, etkä voi enää vaihtaa sitä itse. Kokonaan unohtuneen, vanhentuneen tai puuttuvan tunnuksen saat omasta opintotoimistostasi. 

AD-tunnus ja -salasana sekä sen vaihtaminen ja vaatimukset
Opintotoimistojen yhteystiedot

Muuta kysyttävää Repusta?

Reppua koskevissa ongelmatilanteissa (muissa kuin tunnusasioissa) voit ottaa yhteyttä osoitteeseen reppu[at]lamk.fi.

Jos sinulla on ongelmia WinhaWillen, LAMKin sähköpostin tai muiden ohjelmien kanssa, käytä vikailmoitus-/palautelomaketta: http://it.lamk.fi/ tai ota yhteyttä osoitteeseen helpdesk[at]phkk.fi

Kirjautuminen Repun opintojaksolle

Jos opettaja ei ole lisännyt sinua opintojaksolle, hän voi antaa sinulle opintojakson nimen ja avaimen ja sinun täytyy kirjautua itse:

  1. Kirjaudu Reppuun AD-tunnuksillasi osoitteessa http://reppu.lamk.fi. Klikkaa vasemmasta reunasta "Omat kurssini" -laatikosta löytyvää "Kaikki kurssit", jotta pääset etsimään opintojaksoa. 
  2. Kirjoita etusivulla "Etsi opintojaksoja" -kenttään opintojakson nimi (tai osa siitä) ja klikkaa Hae. 
  3. Klikkaa opintojakson nimeä, jotta pääset kirjautumaan opiskelijaksi opintojaksolle. 
  4. Seuraavaksi kirjoita opintojakson opettajalta saamasi kurssin kurssiavain tekstikenttään ja klikkaa "Lisää minut kurssialueelle".
Avain on kertaluontoinen ja tarvitset sitä vain kirjautuessasi kurssille ensimmäistä kertaa. Mikäli olet aikaisemmin kirjautunut opintojaksolle tai sinut on lisätty opintojaksoille, näet Reppuun kirjautumisen jälkeen Repun etusivulla Omat kurssini -laatikosta kaikki ne opintojaksot, joilla olet mukana.
 

Ohjevideoita

 

Käyttöehdot