Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelij​​aedut ja tuet

Tältä sivulta löydät tietoa opiskelijan eduista.

Opintotuki

Kertyykö suorituksia 5 op/opintotukikuukausi? Riittävätkö opintotukikuukaudet koko opiskeluajalle? Kuinka paljon ansiotuloja voi saada vuoden aikana?

Tietoa opintotuesta - Kelan sivusto 

Opintotuki Facebookissa ​ 

Opintotuen on tarkoitus turvata toimeentulo opiskelun aikana. Aina ei opiskelu kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Kysy lisää opintotuesta Lahden ammattikorkeakoulun opintotukilautakunnan sihteeriltä: opintotukilautakunta[@]lamk.fi  

LAMKin opintotukisihteeri Facebookissa​

Ruok​ailu

Ateriatukea voivat saada ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavat sekä opintotukeen oikeuttaviin erikoistumiskoulutusohjelmiin osallistuvat opiskelijat. Edun saa esittämällä opiskelijakortin tai Kelan ateriatukikortin ruokailun yhteydessä. Ateriatuki on tarkoitettu yhteen päivittäiseen ateriaan. Koo-kuppiloista voit myös hankkia ladattavan asiakaskortin, joka helpottaa asiointia.

Ateriatuetun lounaan saa seuraavista ravintoloista (ateriatuki koskee myös ilta- ja viikonloppuruokailua Ravintola Fellmanniassa).

Ruokalistat ja lounasaj​at

Koo-kuppila Kampus 1, Ståhlberginkatu 4 B 

Koo-kuppila Kampus 2, Ståhlberginkatu 10 

Koo-kuppila Kannas, Kannaksenkatu 22​ 

Koo-Kuppila Kanttiini, Hoitajankatu 3  

Koo-kuppila Kokka, Niemenkatu 73 

Ravintola Fellmannia, Kirkkokatu 27 ​​ ​​

Liikkuminen

Kaikki Lahden ammattikorkeakoulun yksiköt ovat alle 10 kilometrin säteellä toisistaan, liikut sitten pyöräillen, kävellen tai paikallisliikennettä hyödyntäen, liikkuminen Lahdessa on helppoa ja nopeaa. Päätoimisena opiskelijana olet oikeutettu joukkoliikenteen opiskelija-alennuksiin.

Liikkuminen ​

AMK-opiskelijakor​tti

Liittyessäsi opiskelijakunta LAMKOn jäseneksi, saat käyttöösi Frank-opiskelijakortilla tarjottavat edut käyttöösi.

LAMKOn jäsenyys, edut ja jäsenmaksut​ 


 

​​​​​​​​