Ostoskorissa
  tuotetta

​Oppimisympäristöt

LAMKissa voit suorittaa opintoja innostavilla ja ainutlaatuisilla tavoilla esimerkiksi kampusradiossa tai yritysyhteistyöprojekteissa.​

LiMu Radio

​LiMu (LihaMuki) Radio on Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio. LiMu Radion tekemisen ydin on vapaus toteuttaa omia ideoitaan ja pitää hauskaa. Radiota tehdään opiskelijoiden ehdoilla ja toimintaa vauhdittaa vahva ‘d​​o it yourself’ -meininki.

M.IDEA

Hyvän fiiliksen mediatoimisto, jossa opiskelija voi toteuttaa itseään hyvässä porukassa ja laajassa osaamisympäristössä, yritysyhteistyön merkeissä. Meidät löytää FellmanniCampuksen ensimmäisestä kerroksesta, mediaseinän vierestä, jota me myös ylläpidämme.​

NY Start Up

NY Start Up on kaikille korkeakouluille avoin valtakunnallinen oppimismalli yrittäjyyden, liiketoiminta- ja innovaatiotaitojen oppimiseen, jota koordinoi Nuori Yrittäjyys ry. Opiskelijoiden NY-harjoitusyritykset saavat tukea ja materiaaleja sekä osallistuvat kilpailuihin ja tapahtumiin lukuvuoden aikana. NY Start Up antaa mahdollisuuden yrittäjyyden kokeiluun jo opiskeluaikana ja työelämätaitojen oppimiseen käytännön harjoittelun kautta.​

 

Motions

​Motions on hyvinvointipalveluita tarjoava fysioterapiaopiskelijoiden osuuskunta - uudenlainen oppimisyhteisö Lahden ammattikorkeakoulussa. Osuuskunnassa toimii toisen ja kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelijoita.

Simulaatiokeskus SimuLti

Simulaatiokeskus SimuLti tarjoaa oivaltavia oppimiskokemuksia aitoja työelämän tilanteita simuloivissa oppimistilanteissa. SimuLtissa kaikkien koulutusalojen opiskelijat pääsevät harjoittelemaan tulevaisuuden työelämässä tarvittavia taitoja turvallisissa olosuhteissa.

DuuniExpo ​

DuuniExpo on opiskelu-, rekrytointi- ja verkostoitumismessu, joka tuo vuosittain yhteen tämän päivän työnantajat ja työnhakijat. DuuniExpon yhteydessä järjestetään Yrittäjyyspäivä tapahtuma, jonka tarkoituksena on rohkaista messukävijöitä yrittäjyystoimintaan. ​

Lue lisää DuuniExpo​ ​​​​​

ShowRoom Muotsikka

ShowRoom Muotsikka on Muotoiluinstituutin PopUp -kauppa, joka on mukana erilaisissa tapahtumissa. Opiskelijat myyvät suunnittelemiaan ja valmistamiaan laadukkaita tuotteita. ShowRoom Muotsikka on "matalan kynnyksen kokeilu luovan alan tuottaja-yrittäjyydestä" ja se kehittää liiketoimintavalmiuksia. 

 

LINKKU 

LINKKU on liikkuva palveluympäristö, jossa yhdistyvät moderni tekniikka, muunneltavat tilaratkaisut sekä liikuteltavuus. LINKKU toimii joustavana ja monipuolisena oppimisympäristönä sekä alustana palveluiden tuottamiselle ja viemiselle sinne, missä ihmiset niitä kaipaavat. 

 

FuMaTec

Fumatec on LAMKin yhteistyökumppani materiaaliteknologian- ja puutuotealan yrityksille. Sen kautta eri alojen opiskelijat pääsevät tuottamaan osaamistaan ja resursseja yrityselämän TKI-hankkeisiin sekä toteuttamaan mm. erilaisia testauksia, tutkimuksia ja markkinaselvityksiä yrityksille. Fumatecin käytössä on ainutlaatuiset, monipuoliset testauslaboratoriot Lahdessa. Yhteistyöllä saavutetaan uusia innovaatioita ja vastataan kansainvälistymisen haasteisiin. 

 

 

Room Escape

Room Escape -peli on ”oikeasti tapahtuva” interaktiivinen, lukittuun huoneeseen sijoittuva pelitilanne, jossa pelaajien on ratkaistava joukko erilaisia arvoituksia ja tehtäviä 60 minuutissa päästäkseen pois huoneesta. Room Escape työllistää LAMKin opiskelijoita sekä tarjoaa mahdollisuuden yhteistyöprojekteille, joita tehdään esim. markkinoinnin, sähköteknisten, mobiilisovellusten ja tietotekniikan parissa.

 

 

Lahti2017

Lahti2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut tarjoavat monialaisen oppimisympäristön ja mahdollisuuden oppia uudella tavalla. Oppimisympäristö perustuu LAMKin ja Lahti Events Oy:n väliseen kumppanuussopimuksen kisojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteistyö toteutuu monimuotoisesti opiskelijaprojekteina, opinnäytetöinä, harjoitteluina tai maksullisena palvelutoimintana. Opiskelijat voivat myös osallistua kisojen toteuttamiseen vapaaehtoistyönä omaa ammatillisuutta tukevissa tehtävissä. Lahti2017 –kisoissa opiskelijat ovat mukana mm. vapaaehtoisten asiakaspalvelukoulutuksen toteuttamisessa, kisakokemuksen palvelumuotoilussa, mediakeskusten IT-rakentamisessa ja toiminnassa, lapsiparkin toteuttamisessa sekä monien oheispalveluiden tuottamisessa. ​

 

LAMKg​reen

LAMKgreen on sitä, mikä on vihreää Lahden ammattikorkeakoulussa - monialaisesti.

 

 

Lahella syd​äntä

Lahella Sydäntä -projekti tarjoaa monipuolisia tehtäviä aina aikataulun tekemisestä tapahtuman järjestämiseen asti. Toteutamme vuoden aikana pienempiä tapahtumia ja esimerkkinä 30.9.2016 järjestetty iltakonsertti Harjulan Setlementissä. Vuosi huipentuu tammikuussa DuuniExpon jälkeen järjestettävään konserttiin. Konsertin tuotot lahjoitetaan Lahtelaisille lapsille ja lapsiperheille.

 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

 Oppimisympäristöjen videoita