Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskellen kohti työ​​elämää

Lahden ammattikorkeakoulusta valmistut työelämään. Opiskelu antaa vahvan ammatillisen osaamisen ja monipuoliset työelämävalmiudet. Oppiminen tapahtuu monipuolisissa ympäristöissä, erilaisin toimintatavoin. Näin jo opiskelun aikana opit toimimaan tavoitteellisesti ja muuttamaan omat tavoitteesi käytännön teoiksi. 

Lahden ammattikorkeakoulussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä. Jokaisella alalla tehdään runsaasti yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa ja hankkeissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön.

Opiskelua monipuolisesti

Monimuotoisuus mahdollistaa opiskelun elämäntilanteesta huolimatta. Monimuotoisuus mahdollistaa opiskelun elämäntilanteesta huolimatta. Voit opiskella työn ohessa tai täysipäiväisesti kampuksilla. Voit myös opiskella osittain  tai kokonaan verkossa tai FUAS-liittouman koulutustarjontaa hyödyntäen vaikka Hyvinkäällä (Laurea) tai Hämeenlinnassa (HAMK). Hyödynnä monipuolista tarjontaamme ja valitse sinulle paras.

KesäCampus​

FUAS-opinnot

Avoin AMK 

Väyläopinnot

Työn opinnollistaminen​

Open Badge -osaamismerkit​


Opiskelua erilaisissa ym​päristöissä

Erilaiset oppimisympäristöt myös mahdollistavat kullekin parhaiten soveltuvan tavan opiskella. 

Uuden ajan oppimiskeskus FellmanniCampus sekä modernit tilat NiemiCampuksella on suunniteltu ryhmätöiden tekemiseen ja luovaan ideointiin - jopa vuorokauden ympäri.

Oppimisympäristöt

  • LiMu Radio, M.IDEA, Motions,  SimuLTI, DuuniExpo, Yrittäjyyspäivät, Lahti2017

Oppimisväylät​

  • ​Palvelumuotoilun, kiertotalouden ja yrittäjyyden väylät

Lahden ammattikorkeakoulun tilat

Study & Meet

FellmanniCampus​

Hanki kansainvälistä osaamista

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet hankkia arvokasta kansainvälistä osaamista työelämää varten. Osan tutkinnosta voit opiskella yhteistyökorkeakoulussamme vaikka toisella puolella maailmaa.


Kansainvälisyys opinnoissa 


 Oppiminen ja yrittäjyys yhdistetään

Kokeile liikeideaasi ilma yrittäjän riskiä. Perustamalla oman yritys lukuvuoden ajaksi yksin tai opiskelijaryhmässä saat kuvan siitä millaista on työskennellä yrittäjänä. Hyödynnä yrityselämän verkostojamme, saat neuvoa ja ohjausta liiketoimintasi kehittämiseen. 

Yrittäjyys ​

  • NY Start Up, Dynastart, LAMK Entrepreneurship Society, Omistajanvaihdoksen myötä yrittäjäksi 

Kohti työelämää

Tarjoamme sinulle tukea työelämään siirtymisen vaiheessa omien vahvuuksien löytämiseen ja esille tuomiseen.

Opintojen päättyessä

 ​​​​​​​​​​