Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelijaksi ilmoittautuminen

Ainoastaan läsnäolevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla on oikeus suorittaa opintoja ja saada merkintöjä opintorekisteriin.

Uudet hyväksytyt opiskelijat ilmoittautuvat läsnä- tai poissaolevaksi Oili-palvelussa samassa yhteydessä, kun vastaanottavat opiskelupaikan sähköisesti Oma opintopolku-palvelussa tai hyväksymiskirjeen mukana tulevalla erillisellä lomakkeella. 

Jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat läsnä- tai poissaolevaksi 1.5. - 31.8. Peppi-ohjelman kautta. Ilmoittautuminen pitää tehdä syksyllä koko lukuvuodeksi. Ilmoittautumistietoa voi muuttaa ilmoittautumisaikoina 1.5. - 31.8. ja 1. - 31.12. Pepin kautta. Peppi -ohje

Opiskelija, joka ei ole kirjoittautunut opiskelijaksi säädetyn ajan kuluessa, voi menettää opiskeluoikeutensa.

Lisätietoa opiskeluoikeudesta: Tutkintosääntö, lait ja asetukset

Opiskeluoikeuden palautusta voi tietyissä tilanteissa hakea lomakkeella. Huom! Lomaketta käytetään vasta kun normiajan jälkeinen joustovuosi on kulumassa loppuun tai opiskeluoikeus on päättynyt. Epäselvässä tapauksessa, ota ensin yhteys opintotoimistoon.

Mikäli haluat luopua opiskeluoikeudestasi, keskustele asiasta ensin opettajatutorisi tai opintokoordinaattorin kanssa ja täytä sähköinen eroilmoitus​.

Jos AD-tunnuksesi on jo lukkiutunut, voit tulostaa paperisen eroilmoituksen ja lähettää sen korkeakoulupalveluihin os. Kirkkokatu 27, 15140 Lahti.