Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät​

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

​​

Ajankohtaista

Uutinen,

Kirjastopalvelut muuttamassa Niemen alueelle

Lahden korkeakoulukirjasto poistuu FellmanniCampukselta kuluvan vuoden aikana. Tieto- ja kirjastopalvelut muuttavat Niemen alueelle muiden LAMKin toimintojen myötä. Tämä vaikuttaa palveluihin etenkin kesällä, mahdollisesti myös syksyllä.

Lue lisää .
Uutinen,

Pääsiäisenä korkeakoulukirjasto suljettu

Kiirastorstaina 29.3. Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus on avoinna klo 8 – 18, asiakaspalvelupiste klo 10 – 18. Pitkäperjantaina, pääsiäisen lauantaina ja pyhinä 30.3. – 2.4. Lahden korkeakoulukirjaston kaikki toimipisteet ovat kiinni.

Lue lisää .
Uutinen,

Julkaisutoiminnan vuosi 2017 oli avoimuuden vuosi!

​LAMKilaiset ovat ottaneet avoimen julkaisemisen tänä vuonna sydämen asiakseen ja 94 prosenttia kaikista viime vuoden julkaisuista on avoimesti saatavilla. Yhteensä julkaisuja kertyi 269 kappaletta.

Lue lisää .
Uutinen,

Poistokirjojen ja -lehtien myynti alkanut FellmanniCampuksella

Korkeakoulukirjasto myy kokoelmasta poistettua aineistoa FellmanniCampuksella. Poistokirjoja ja -lehtiä voit ostaa kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-pe 10-18, la 10-16. Kaikki kirjat ja lehtiniput vain 1 € / kpl!

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston vuosi 2017 lukuina

Korkeakoulukirjaston tilastovuosi 2017 on pääosin koossa. Digitaalisia aineistoja avattiin reilut 1,2 miljoonaa kertaa, luetuin e-kirja oli Essentials of Global Marketing ja kävijöitä oli yli 315 000. Kurkkaapa lisätietoa!

Lue lisää .
Uutinen,

Hanki kirjastokortti netistä!

Lahden korkeakoulukirjaston kortin saat kätevimmin ja jonottamatta täyttämällä asiakaslomakkeen netissä. Kirjastokortin voit noutaa jo seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää .
Uutinen,

Voit maksaa kirjastomaksuja myös verkossa

Lahden korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöön asiakkaiden paljon toivoman verkkomaksupalvelun. Nyt voit maksaa netissä yleisimmät maksut, kuten myöhästymismaksut. Palvelun löydät kirjauduttuasi Masto-Finnaan.

Lue lisää .
Uutinen,

Sähköinen aikakauslehti on löytänyt lukijansa

Korkeakoulukirjaston eMagz-lehtipalvelussa on luettavaa niin ammatillisiin tiedontarpeisiin kuin rentoutumishetkiin. Palvelu on ollut suosittu: viiden luetuimman lehden sähköisiä sivuja on käännelty jo lähes 42 000 kertaa!

Lue lisää .
Uutinen,

Kaikkien tiedonjanoisten korkeakoulukirjasto - tutustu asiakkaisiimme juttusarjassa

Lahden korkeakoulukirjaston toimipisteissä käy kova kuhina, ovista astelee sisään päivittäin yli tuhat asiakasta. Keitä he oikein ovat ja mitä kirjaston palveluita he käyttävät?

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto Hoitaja omatoimikirjastoksi

​Marraskuun alusta lähtien korkeakoulukirjasto Hoitaja palvelee vain omatoimikirjastona talon aukioloaikojen mukaan.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte