Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

Ajankohtaista

Uutinen,

Lahden korkeakoulukirjaston palvelut kesällä

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus palvelee kesällä supistunein aukioloajoin. Kesälauantaisin kirjasto on kiinni. Kesällä aineistopyyntöjä ja varauksia voi tehdä tietyin rajoituksin valitsemalla aina noutopaikaksi FellmanniCampuksen.

Lue lisää .
Uutinen,

Asiakaskysely sen kertoo – ”Kirjasto on ihana asia!”

Lahden korkeakoulukirjastossa järjestettiin huhti-toukokuussa asiakastyytyväisyyskysely osana valtakunnallista ammattikorkeakoulukirjastojen kyselyä. Kyselyn tulokset on nyt koottu. Saimme runsaasti kiitoksia, mutta myös kehittämiskohteita havaittiin.

Lue lisää .
Uutinen,

Nyt voit maksaa kirjastomaksujasi verkossa

Lahden korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöön asiakkaiden paljon toivoman verkkomaksupalvelun. Nyt voit maksaa netissä yleisimmät maksut, kuten myöhästymismaksut. Palvelun löydät kirjauduttuasi Masto-Finnaan.

Lue lisää .
Uutinen,

Lahden tiedepäivän abstraktipyyntö on julkaistu

​​​​​Lahden tiedepäivä 9.11.2017 tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Lue lisää .
Uutinen,

LAMKpub on avattu! Tutustu uuteen julkaisuportaaliin

LAMKpub on Lahden ammattikorkeakoulun open access -julkaisualusta, jolla julkaistaan LAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden artikkeleita ja audiovisuaalisia julkaisuja.

Lue lisää .
Uutinen,

Omatoimitorstai saapuu korkeakoulukirjasto Niemeen

Korkeakoulukirjasto Niemen aukioloaikoja yhtenäistetään muiden korkeakoulukirjastoverkon etäpisteiden kanssa huhtikuusta alkaen.

Lue lisää .
Uutinen,

Etkö löydä tietoa? Klinikka auttaa!

Tietokannat, vertaisarvioidut artikkelit, lähdeviittaukset, kääks?

Lue lisää .
Uutinen,

Masto-Finna tehokäyttöön: rajaamalla paranee!

Masto-Finnasta löydät Lahden korkeakoulukirjaston painetut ja digitaaliset aineistot. Pitkien hakutuloslistojen kahlaamisen sijaan voit helpottaa urakkaasi rajaamalla hakusi juuri sinulle tarpeelliseen aineistoon. Se on helppoa!

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston tulevaisuuskyselyn satoa

Vuoden alussa kartoitettiin asiakkaiden tarpeita ja toiveita korkeakoulukirjaston tulevaisuuden palveluista. Kokonaisuutena vastauksista kävi ilmi, että nykyisiin palveluihin ollaan tyytyväisiä ja toivotaan palvelutason säilymistä ennallaan myös jatkossa.

Lue lisää .
Uutinen,

Kyselyn kertomaa: käyttäjät tyytyväisiä Masto-Finnaan

Masto-Finnan joulukuiseen käyttäjäkyselyyn vastanneet olivat pääosin tyytyväisiä hakupalveluun ja löysivät sieltä etsimänsä. Aineistoa etsittiin yleisimmin opiskeluun, opetukseen ja akateemiseen tutkimukseen.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte