Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät​

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

Ajankohtaista

Uutinen,

Hanki kirjastokortti netistä!

Lahden korkeakoulukirjaston kortin saat kätevimmin ja jonottamatta täyttämällä asiakaslomakkeen netissä. Kirjastokortin voit noutaa jo seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää .
Uutinen,

Voit maksaa kirjastomaksuja myös verkossa

Lahden korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöön asiakkaiden paljon toivoman verkkomaksupalvelun. Nyt voit maksaa netissä yleisimmät maksut, kuten myöhästymismaksut. Palvelun löydät kirjauduttuasi Masto-Finnaan.

Lue lisää .
Uutinen,

Sähköinen aikakauslehti on löytänyt lukijansa

Korkeakoulukirjaston eMagz-lehtipalvelussa on luettavaa niin ammatillisiin tiedontarpeisiin kuin rentoutumishetkiin. Palvelu on ollut suosittu: viiden luetuimman lehden sähköisiä sivuja on käännelty jo lähes 42 000 kertaa!

Lue lisää .
Uutinen,

Kaikkien tiedonjanoisten korkeakoulukirjasto - tutustu asiakkaisiimme juttusarjassa

Lahden korkeakoulukirjaston toimipisteissä käy kova kuhina, ovista astelee sisään päivittäin yli tuhat asiakasta. Keitä he oikein ovat ja mitä kirjaston palveluita he käyttävät?

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto Hoitaja omatoimikirjastoksi

​Marraskuun alusta lähtien korkeakoulukirjasto Hoitaja palvelee vain omatoimikirjastona talon aukioloaikojen mukaan.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjastoa ristiin rastiin: nouda mistä vain, palauta mihin vain!

Tiesitkö, että korkeakoulukirjastolla on kaikkiaan viisi toimipistettä eri kampuksilla ympäri Lahtea? Voit siis lainata, palauttaa ja sammuttaa tiedonjanosi lähempänä kuin ehkä arvasitkaan!

Lue lisää .
Uutinen,

Mittavia korjaustöitä FellmanniCampuksen kirjastotiloissa

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen porraskäytävän ja kirjastotilan korjaustyöt ovat alkaneet. Äänekkäimmät korjaustyöt ajoittuvat illaksi ja yöksi, klo 18 – 06.

Lue lisää .
Uutinen,

Hei opiskelija, tervetuloa korkeakoulukirjastoon!

Lahden korkeakoulukirjasto palvelee opiskelijaa kampuksilla ja verkossa. Meiltä löydät niin digitaalista kuin painettua aineistoa ja saat asiantuntija-apua tiedonhankintaasi. Kirjastokorttihakemus on kätevintä tehdä netissä.

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjaston maksurajaan joustoa

​Korkeakoulukirjasto nostaa lainauskiellon rajaa 20 euroon 21.8. alkaen. Korkeampi lainakiellon raja mahdollistaa lainaamisen ja varaamisen helpommin myös kirjaston omatoimiaikoina.

Lue lisää .
Uutinen,

Asiakaskysely sen kertoo – ”Kirjasto on ihana asia!”

Lahden korkeakoulukirjastossa järjestettiin huhti-toukokuussa asiakastyytyväisyyskysely osana valtakunnallista ammattikorkeakoulukirjastojen kyselyä. Kyselyn tulokset on nyt koottu. Saimme runsaasti kiitoksia, mutta myös kehittämiskohteita havaittiin.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte