Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

Ajankohtaista

Uutinen,

Korkeakoulukirjastoa ristiin rastiin: nouda mistä vain, palauta mihin vain!

Tiesitkö, että korkeakoulukirjastolla on kaikkiaan viisi toimipistettä eri kampuksilla ympäri Lahtea? Voit siis lainata, palauttaa ja sammuttaa tiedonjanosi lähempänä kuin ehkä arvasitkaan!

Lue lisää .
Uutinen,

Mittavia korjaustöitä FellmanniCampuksen kirjastotiloissa

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen porraskäytävän ja kirjastotilan korjaustyöt ovat alkaneet. Äänekkäimmät korjaustyöt ajoittuvat illaksi ja yöksi, klo 18 – 06.

Lue lisää .
Uutinen,

Hei opiskelija, tervetuloa korkeakoulukirjastoon!

Lahden korkeakoulukirjasto palvelee opiskelijaa kampuksilla ja verkossa. Meiltä löydät niin digitaalista kuin painettua aineistoa ja saat asiantuntija-apua tiedonhankintaasi. Kirjastokorttihakemus on kätevintä tehdä netissä.

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjaston maksurajaan joustoa

​Korkeakoulukirjasto nostaa lainauskiellon rajaa 20 euroon 21.8. alkaen. Korkeampi lainakiellon raja mahdollistaa lainaamisen ja varaamisen helpommin myös kirjaston omatoimiaikoina.

Lue lisää .
Uutinen,

Voit maksaa kirjastomaksujasi myös verkossa

Lahden korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöön asiakkaiden paljon toivoman verkkomaksupalvelun. Nyt voit maksaa netissä yleisimmät maksut, kuten myöhästymismaksut. Palvelun löydät kirjauduttuasi Masto-Finnaan.

Lue lisää .
Uutinen,

Asiakaskysely sen kertoo – ”Kirjasto on ihana asia!”

Lahden korkeakoulukirjastossa järjestettiin huhti-toukokuussa asiakastyytyväisyyskysely osana valtakunnallista ammattikorkeakoulukirjastojen kyselyä. Kyselyn tulokset on nyt koottu. Saimme runsaasti kiitoksia, mutta myös kehittämiskohteita havaittiin.

Lue lisää .
Uutinen,

Lahden tiedepäivän abstraktipyyntö on julkaistu

​​​​​Lahden tiedepäivä 9.11.2017 tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Lue lisää .
Uutinen,

LAMKpub on avattu! Tutustu uuteen julkaisuportaaliin

LAMKpub on Lahden ammattikorkeakoulun open access -julkaisualusta, jolla julkaistaan LAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden artikkeleita ja audiovisuaalisia julkaisuja.

Lue lisää .
Uutinen,

Omatoimitorstai saapuu korkeakoulukirjasto Niemeen

Korkeakoulukirjasto Niemen aukioloaikoja yhtenäistetään muiden korkeakoulukirjastoverkon etäpisteiden kanssa huhtikuusta alkaen.

Lue lisää .
Uutinen,

Etkö löydä tietoa? Klinikka auttaa!

Tietokannat, vertaisarvioidut artikkelit, lähdeviittaukset, kääks?

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte