Ostoskorissa
  tuotetta

Korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

uusi_libguides_banneri_960.gif


Ajankohtaista

Uutinen,

Anna palautetta Masto-Finnasta ja osallistu tabletin arvontaan!

Korkeakoulukirjaston Masto-Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Keräämme palvelun asiakkailta palautetta 23.11.–13.12.2015. Vastanneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy Tab A 9,7" Wi-Fi Android 5.0 -tabletti!

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Tutustu punaiseen kettuun!

Joko olet tutustunut RedFox Master -kielipalveluun, tuttavallisemmin punaiseen kettuun? Se on paljon enemmän kuin sanakirja.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: LAMKin opiskelija! Onhan informaatiolukutaidon osaamiskoe jo suoritettuna?

Informaatiolukutaidon osaamiskoe kannattaa suorittaa heti opiskelujen alussa. Osaamiskoe järjestetään seuraavan kerran maanantaina 2.11 klo 12-17.30 ja lauantaina 7.11. klo 10-14.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Löydä alasi keskeisin tieto tiedonhankinnan oppaiden avulla!

Uusista tiedonhankinnan oppaista löydät juuri sinun alasi keskeisimmät tietokannat, kirjat ja lehdet helposti samasta paikasta. Tutustu siis todelliseen tiedonhankinnan tehopakkaukseen!

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Kirjastokortti kätevästi netistä!

Kirjastokortin saat nyt kätevimmin ja jonottamatta täyttämällä asiakaslomakkeen netissä. Voit noutaa kortin jo seuraavana arkipäivänä mistä tahansa Korkeakoulukirjaston toimipisteestä.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Korkeakoulukirjasto opiskelijan apuna

Korkeakoulukirjasto palvelee kaikilla kampuksilla sekä verkossa. Kirjastoista löytyy painettujen ja digitaalisten kirjojen ja lehtien lisäksi asiantuntija-apua tiedonhankintaan sekä erilaisia opiskelu- ja työskentelytiloja. Lue lisää!

Lue lisää .
Uutinen,

Nyt on lehtitilausten ja -toiveiden aika!

Ensi vuoden lehtitilausten aika on käsillä. Korkeakoulukirjastossa tilataan kaikki lehdet alkusyksyisin, sillä etenkin ulkomaisilla lehdillä on pitkät toimitusajat. Mitkä lehdet olisivat mielestäsi tarpeellisia? Kerro meille!

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto – kesä kaikilla kuvilla!

Netti on kuvia pullollaan, mutta valitettavasti niistä vain osa on vapaasti jatkohyödynnettävissä. Tässäpä siis muutamia kuvatietokantoja, jotka ovat juuri opiskelu- ja opetuskäyttöä varten tarkoitettu!

Lue lisää .
Uutinen,

LAMK on sitoutunut avoimeen tieteeseen ja tutkimukseen

”Olemme LAMKissa erittäin sitoutuneita avoimen tieteen ja tutkimuksen tavoitteisiin ja otamme periaatteet huomioon TKI-ohjelmassamme ja TKI-toiminnan kehittämistoimenpiteissä.”

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto: tukea opinnäytetyövaiheeseen tiedonhankintaklinikalta!

Vaivaako infoähky vai jäävätkö hakutuloksesi laihoiksi? Tule päivittämään tiedonhankinnan taitosi tiedonhankintaklinikalle!

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte