Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png ​

Ajankohtaista

Uutinen,

Bonnier Pro: liiketoiminnan asiantuntijuutta 24/7 - vastaa kyselyyn, voit voittaa palkinnon!

Tunnetko jo Bonnier Pro -palvelun? Löydät sieltä liiketoiminnan ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa. Voit myös vastata lyhyeen kyselyyn, josta voit voittaa palkinnon!

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Tervetuloa, uudet ja vanhat opiskelijat!

Lahden korkeakoulukirjasto palvelee opiskelijoita niin kampuksilla kuin verkossa. Toimipisteistämme löydät painettujen ja digitaalisten kirjojen ja lehtien lisäksi asiantuntija-apua tiedonhankintaan sekä erilaisia opiskelu- ja työskentelytiloja.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjastot ja tietokeskukset syysaikaan

Syksyn alkaessa kaikki Lahden korkeakoulukirjaston toimipisteet ja tietokeskukset ovat avoinna. 1.9.2016 alkaen esimerkiksi Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus palvelee ma-pe 8-20, la 10-16, osittain omatoimikirjastona.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Muutoksia Lahden alueen kirjastokortteihin

Lahden korkeakoulukirjasto luopuu Lahden kaupunginkirjaston kirjastokortin käytöstä. Jatkossa asiakkaiden käytössä on korkeakoulukirjaston oma kortti, jolla mm. sähköiset palvelut toimivat yhteiskäyttöistä korttia varmemmin.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Uusi MOT antaa enemmän!

Korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöönsä MOT kokonaispalvelun, johon sisältyy lukuisia uusia sanakirjoja ja toimintoja.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Finna-verkkopalvelu on uudistunut

Arkistojen, kirjastojen ja museoiden yhteisestä Finna-verkkopalvelusta sekä Lahden korkeakoulukirjaston Masto-Finnasta julkistettiin tänään 22.3. uusi versio. Uudistus näkyy palvelun käyttäjille entistä sujuvampana aineistojen hakemisena ja selailuna.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Lääketietoa ja -laskentaa hoitoalan opiskeluun ja opetukseen

Korkeakoulukirjaston digitaalisten aineistojen kokoelmassa on nyt sekä Hoitotyön Pharmaca Fennica että Lääkelaskenta-nettisivusto hoitoalan opiskelijoiden ja opettajien hyödynnettävänä.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Uusi palvelu vahvistaa lukemisesteisten opiskelijoiden yhdenvertaisuutta LAMKissa

Onko painettujen kirjojen lukeminen sinulle vaikeaa vamman, sairauden tai muun niihin rinnastettavan syyn vuoksi? Nyt voit lainata opiskelussa tarvitsemiasi kirjoja esimerkiksi äänikirjoina.

Lue lisää .
Uutinen,

Tietokeskus Heinola lopettaa toimintansa

Korkeakoulukirjaston Heinolan toimipiste lopettaa toimintansa. Tietokeskus Heinola on avoinna vielä helmikuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 8-15. Viimeinen aukiolopäivä on torstai 25.2.2016.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: LAMKin opiskelija, vielä ehdit suorittaa informaatiolukutaidon osaamiskokeen!

Informaatiolukutaidon osaamiskoe kannattaa suorittaa heti ammattikorkeakouluopiskelujen alussa, mutta jos et ole suorittanut sitä, vielä ehdit.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte