Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät​

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ajankohtaista

Uutinen,

Muotoilualan koulutuksen kehittämisen Finnish Design Academy -hanke starttaa

LAMK valittiin muotoilualan koulutuksen kehittämisen veturiksi.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto Hoitaja suljetaan

​Korkeakoulukirjasto Hoitajan toiminta päättyy; kirjaston viimeinen aukiolopäivä on 27.4.2018. Kokoelma ei katoa vaan siirtyy kirjastopalvelujen muuton myötä Niemen alueelle muiden LAMKin toimintojen mukana.

Lue lisää .
Uutinen,

Theseus nostaa LAMKilaisen osaamisen esille

LAMKissa tehtyjä opinnäytetöitä ja julkaisuja ladattiin viime vuonna Theseuksesta lähes miljoona kertaa. Tämä on hieno tulos myös AMKien välisessä vertailussa, jossa LAMK on viidentenä.

Lue lisää .
Uutinen,

Masto-Finna -käyttäjäkysely: kiitoksia ja kehittämisehdotuksia

Helmikuisen Masto-Finna -käyttäjäkyselyn tulokset kertovat vastanneiden olevan varsin tyytyväisiä niin palvelun sisältöön kuin toiminnallisuuteen. Aineistoa etsittiin yleisimmin opiskeluun, opetukseen ja akateemiseen tutkimukseen.

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjastopalvelut muuttamassa Niemen alueelle

Lahden korkeakoulukirjasto poistuu FellmanniCampukselta kuluvan vuoden aikana. Tieto- ja kirjastopalvelut muuttavat Niemen alueelle muiden LAMKin toimintojen myötä. Tämä vaikuttaa palveluihin etenkin kesällä, mahdollisesti myös syksyllä.

Lue lisää .
Uutinen,

Julkaisutoiminnan vuosi 2017 oli avoimuuden vuosi!

​LAMKilaiset ovat ottaneet avoimen julkaisemisen tänä vuonna sydämen asiakseen ja 94 prosenttia kaikista viime vuoden julkaisuista on avoimesti saatavilla. Yhteensä julkaisuja kertyi 268 kappaletta.

Lue lisää .
Uutinen,

Poistokirjojen ja -lehtien myynti alkanut FellmanniCampuksella

Korkeakoulukirjasto myy kokoelmasta poistettua aineistoa FellmanniCampuksella. Poistokirjoja ja -lehtiä voit ostaa kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-pe 10-18, la 10-16. Kaikki kirjat ja lehtiniput vain 1 € / kpl!

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston vuosi 2017 lukuina

Korkeakoulukirjaston tilastovuosi 2017 on pääosin koossa. Digitaalisia aineistoja avattiin reilut 1,2 miljoonaa kertaa, luetuin e-kirja oli Essentials of Global Marketing ja kävijöitä oli yli 315 000. Kurkkaapa lisätietoa!

Lue lisää .
Uutinen,

Hanki kirjastokortti netistä!

Lahden korkeakoulukirjaston kortin saat kätevimmin ja jonottamatta täyttämällä asiakaslomakkeen netissä. Kirjastokortin voit noutaa jo seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää .
Uutinen,

Voit maksaa kirjastomaksuja myös verkossa

Lahden korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöön asiakkaiden paljon toivoman verkkomaksupalvelun. Nyt voit maksaa netissä yleisimmät maksut, kuten myöhästymismaksut. Palvelun löydät kirjauduttuasi Masto-Finnaan.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte