Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

Ajankohtaista

Uutinen,

Vaikuta kirjastopalveluihin, voita iPad!

​Lahden korkeakoulukirjasto haluaa palvella sinua entistä paremmin, joten osallistuthan ammattikorkeakoulukirjastojen kansalliseen käyttäjäkyselyyn​!

Lue lisää .
Uutinen,

LAMKpub on avattu! Tutustu uuteen julkaisuportaaliin

LAMKpub on Lahden ammattikorkeakoulun open access -julkaisualusta, jolla julkaistaan LAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden artikkeleita ja audiovisuaalisia julkaisuja.

Lue lisää .
Uutinen,

Omatoimitorstai saapuu korkeakoulukirjasto Niemeen

Korkeakoulukirjasto Niemen aukioloaikoja yhtenäistetään muiden korkeakoulukirjastoverkon etäpisteiden kanssa huhtikuusta alkaen.

Lue lisää .
Uutinen,

Etkö löydä tietoa? Klinikka auttaa!

Tietokannat, vertaisarvioidut artikkelit, lähdeviittaukset, kääks?

Lue lisää .
Uutinen,

Masto-Finna tehokäyttöön: rajaamalla paranee!

Masto-Finnasta löydät Lahden korkeakoulukirjaston painetut ja digitaaliset aineistot. Pitkien hakutuloslistojen kahlaamisen sijaan voit helpottaa urakkaasi rajaamalla hakusi juuri sinulle tarpeelliseen aineistoon. Se on helppoa!

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston tulevaisuuskyselyn satoa

Vuoden alussa kartoitettiin asiakkaiden tarpeita ja toiveita korkeakoulukirjaston tulevaisuuden palveluista. Kokonaisuutena vastauksista kävi ilmi, että nykyisiin palveluihin ollaan tyytyväisiä ja toivotaan palvelutason säilymistä ennallaan myös jatkossa.

Lue lisää .
Uutinen,

Kyselyn kertomaa: käyttäjät tyytyväisiä Masto-Finnaan

Masto-Finnan joulukuiseen käyttäjäkyselyyn vastanneet olivat pääosin tyytyväisiä hakupalveluun ja löysivät sieltä etsimänsä. Aineistoa etsittiin yleisimmin opiskeluun, opetukseen ja akateemiseen tutkimukseen.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen uudet asiakaspalveluajat

Helmikuun alusta alkaen Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 10-18, la 10-16. Muina FellmanniCampus -talon aukioloaikoina kirjastossa voi asioida omatoimisesti.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: EBSCOssa on!

Tiesitkö, että korkeakoulukirjasto tarjoaa käyttöösi laajat ja monipuoliset EBSCO-tietokannat? EBSCOsta löydät niin muotoilun, liiketalouden kuin tekniikan ja hoitotyön artikkelit!

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjastokortti kätevästi netistä

Korkeakoulukirjastossa tarvitset lainaamiseen ja verkkopalveluiden käyttöön kirjastokortin, jonka saat kätevimmin nettilomakkeella.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte