Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Korkeakoulukirjaston palvelut ja tehtävät

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus
Julkaisutoiminta

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

banneri_researchkit_www_turkoosi.png 

Ajankohtaista

Uutinen,

Korkeakoulukirjaston tulevaisuuskyselyn satoa

Vuoden alussa kartoitettiin asiakkaiden tarpeita ja toiveita korkeakoulukirjaston tulevaisuuden palveluista. Kokonaisuutena vastauksista kävi ilmi, että nykyisiin palveluihin ollaan tyytyväisiä ja toivotaan palvelutason säilymistä ennallaan myös jatkossa.

Lue lisää .
Uutinen,

Kyselyn kertomaa: käyttäjät tyytyväisiä Masto-Finnaan

Masto-Finnan joulukuiseen käyttäjäkyselyyn vastanneet olivat pääosin tyytyväisiä hakupalveluun ja löysivät sieltä etsimänsä. Aineistoa etsittiin yleisimmin opiskeluun, opetukseen ja akateemiseen tutkimukseen.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen uudet asiakaspalveluajat

Helmikuun alusta alkaen Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 10-18, la 10-16. Muina FellmanniCampus -talon aukioloaikoina kirjastossa voi asioida omatoimisesti.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: EBSCOssa on!

Tiesitkö, että korkeakoulukirjasto tarjoaa käyttöösi laajat ja monipuoliset EBSCO-tietokannat? EBSCOsta löydät niin muotoilun, liiketalouden kuin tekniikan ja hoitotyön artikkelit!

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjastokortti kätevästi netistä

Korkeakoulukirjastossa tarvitset lainaamiseen ja verkkopalveluiden käyttöön kirjastokortin, jonka saat kätevimmin nettilomakkeella.

Lue lisää .
Uutinen,

Tervetuloa korkeakoulukirjastoon, uudet ja jatkavat opiskelijat!

Lahden korkeakoulukirjasto palvelee opiskelijoita niin kampuksilla kuin verkossa. Meiltä löydät painettujen ja digitaalisten kirjojen ja lehtien lisäksi asiantuntija-apua tiedonhankintaan sekä erilaisia opiskelu- ja työskentelytiloja.

Lue lisää .
Uutinen,

Kunniamaininnan saanut liiketalouden alan opinnäytetyö luettavissa Theseuksessa

Sari Kaaristeen Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden alalla tekemä opinnäytetyö on saanut kunniamaininnan yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevien opinnäytetöiden kilpailussa. Menestyksekäs opinnäytetyö on luettavissa Theseuksessa.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston verkkotenttikokeilusta erinomaista opiskelijapalautetta

LAMKin yhteisen ydinosaamisen opintojen Informaatiolukutaidon opintojakso onuudistunut saadun opiskelijapalautteen pohjalta. Verkkotenttimahdollisuus on saanut erittäin positiivisen vastaanoton.

Lue lisää .
Uutinen,

Lehtiä lehtiä lehtiä - käy lukemassa, lainaa parhaimmat!

Kaikissa Lahden korkeakoulukirjaston toimipisteissä on runsaasti lehtiä: ammatillisia, yleishyödyllisiä, kauniita, viisaita. Tiesithän, että lehtiäkin voi lainata!

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto: lainaa ja nouda mistä vain, palauta mihin vain!

Tiesitkö, että korkeakoulukirjastolla on kaikkiaan viisi toimipistettä eri kampuksilla ympäri Lahtea? Voit siis lainata, palauttaa ja noutaa varauksiasi lähempää kuin ehkä arvasitkaan!

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte