Ostoskorissa
  tuotetta

Korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

 Asiointi
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus

Masto-Finna -tiedonhankintapalvelu

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

Ajankohtaista

Uutinen,

Kirjaston kesän aukioloajat

Fellmannia palvelee koko kesän ajan, maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Lue lisää .
Uutinen,

Aineistovarausten käsittely kirjastossa kesällä

Korkeakoulukirjasto Fellmannia on avoinna koko kesän ja sen kokoelma on käytettävissä tuttuun tapaan. Voit tehdä varauksia myös suljettuna olevien toimipisteiden kokoelmiin kesän aikana, noudamme niitä mahdollisuuksien mukaan muutaman kerran kuukaudessa.

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto – kesä kaikilla kuvilla!

Netti on kuvia pullollaan, mutta valitettavasti niistä vain osa on vapaasti jatkohyödynnettävissä. Tässäpä siis muutamia kuvatietokantoja, jotka ovat juuri opiskelu- ja opetuskäyttöä varten tarkoitettu!

Lue lisää .
Uutinen,

LAMK on sitoutunut avoimeen tieteeseen ja tutkimukseen

”Olemme LAMKissa erittäin sitoutuneita avoimen tieteen ja tutkimuksen tavoitteisiin ja otamme periaatteet huomioon TKI-ohjelmassamme ja TKI-toiminnan kehittämistoimenpiteissä.”

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto: tukea opinnäytetyövaiheeseen tiedonhankintaklinikalta!

Vaivaako infoähky vai jäävätkö hakutuloksesi laihoiksi? Tule päivittämään tiedonhankinnan taitosi tiedonhankintaklinikalle!

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto: apua opinnäytetyövaiheeseen viitteidenhallintaohjelma RefWorksistä!

Meneekö kaikki aikasi lähdeluettelon ja viittausten kanssa painimiseen? Tutustu uuteen viitteidenhallintaohjelma RefWorksin, joka pitää lähdeluettelon kunnossa puolestasi!

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto: Masto-Finna pitää digitaaliset aineistot mukanasi kaikkialla!

Masto-Finna löytää yhdellä haulla niin painettujen kuin digitaalisten kirjahyllyjen ja artikkelien aarteet, myös kotoa käsin. Ota tiedon maailma mukaasi! #etäkäyttö #Masto-Finna #luotettavaatietoa #oikeavastaus #mikämuumuka

Lue lisää .
Uutinen,

#Kirjasto: Tutustu uusiin liiketalouden alan kotimaisiin digitaalisiin kirjoihin ja lehtiin!

Suomenkielistä liiketalouden digitaalista aineistoa on nyt enemmän kuin koskaan, kannattaa tutustua! #dontbecomeabadboss #kurssikirjat #digitalcollections

Lue lisää .
Uutinen,

Tieto- ja kirjastopalvelujen hinnasto on päivitetty

Tieto- ja kirjastopalvelujen hinnasto on muuttunut 1.1.2015 alkaen. Tutustu hinnastoon tieto- ja kirjastopalvelujen kotisivuilla.

Lue lisää .
Uutinen,

Tammikuun vinkki: Terveysalan oppikirjat verkossa!

Oppiportti on uusi tietokanta terveydenhuollon ammattilaisille. Palveluun kuuluvat Duodecimin sähköiset oppikirjat ja modernit verkkokoulutukset.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte