Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden korkeakoulukirjasto

Avoimen maakunnallisen korkeakoulu- ja oppilaitoskirjastoverkkomme palvelut on suunnattu erityisesti Lahden ammattikorkeakoulun, Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden Yliopistokampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

 Asiointi ja tilat
Aukioloajat ja yhteystiedot
 Tiedonhankinnan opiskelu ja opetus

Aineistonhaku Masto-Finnasta

Digitaaliset aineistot | Opinnäytteet | Lehdet | Open access | Etäkäyttö​​​​​

uusi_libguides_banneri_960.gif


 ​

Ajankohtaista

Uutinen,

#kirjasto: Aineistopyynnöt ja varaukset kesällä

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksen kokoelma on käytössä pääosin koko kesän, mutta muut toimipaikat ovat kiinni. Suljettuna olevien toimipisteiden kokoelmiin voi tehdä aineistopyyntöjä Masto-Finnassa, mutta toimitusaika on tavanomaista pitempi.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjaston kesä: aukiolomuutoksia ja muuttoja

Lahden korkeakoulukirjaston toimipaikkojen kesään mahtuu aukiolomuutosten lisäksi useita muuttoja, kokoelmatyötä ja asiakaspalvelua niin paikan päällä kuin verkossa.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Vaikuta e-kirjojen saatavuuteen ja käytettävyyteen

Tervetuloa vastaamaan e-kirjoja koskevaan kyselyyn! Kansalliskirjasto toteuttaa yhdessä korkeakoulukirjastojen kanssa e-kirjojen käyttöä opetuksessa koskevan kyselyn opiskelijoille ja opettajille.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Muutoksia Lahden alueen kirjastokortteihin

Lahden korkeakoulukirjasto luopuu Lahden kaupunginkirjaston kirjastokortin käytöstä. Jatkossa asiakkaiden käytössä on korkeakoulukirjaston oma kortti, jolla mm. sähköiset palvelut toimivat yhteiskäyttöistä korttia varmemmin.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Uusi MOT antaa enemmän!

Korkeakoulukirjasto on ottanut käyttöönsä MOT kokonaispalvelun, johon sisältyy lukuisia uusia sanakirjoja ja toimintoja.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Finna-verkkopalvelu on uudistunut

Arkistojen, kirjastojen ja museoiden yhteisestä Finna-verkkopalvelusta sekä Lahden korkeakoulukirjaston Masto-Finnasta julkistettiin tänään 22.3. uusi versio. Uudistus näkyy palvelun käyttäjille entistä sujuvampana aineistojen hakemisena ja selailuna.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Lääketietoa ja -laskentaa hoitoalan opiskeluun ja opetukseen

Korkeakoulukirjaston digitaalisten aineistojen kokoelmassa on nyt sekä Hoitotyön Pharmaca Fennica että Lääkelaskenta-nettisivusto hoitoalan opiskelijoiden ja opettajien hyödynnettävänä.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: Uusi palvelu vahvistaa lukemisesteisten opiskelijoiden yhdenvertaisuutta LAMKissa

Onko painettujen kirjojen lukeminen sinulle vaikeaa vamman, sairauden tai muun niihin rinnastettavan syyn vuoksi? Nyt voit lainata opiskelussa tarvitsemiasi kirjoja esimerkiksi äänikirjoina.

Lue lisää .
Uutinen,

Tietokeskus Heinola lopettaa toimintansa

Korkeakoulukirjaston Heinolan toimipiste lopettaa toimintansa. Tietokeskus Heinola on avoinna vielä helmikuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 8-15. Viimeinen aukiolopäivä on torstai 25.2.2016.

Lue lisää .
Uutinen,

#kirjasto: LAMKin opiskelija, vielä ehdit suorittaa informaatiolukutaidon osaamiskokeen!

Informaatiolukutaidon osaamiskoe kannattaa suorittaa heti ammattikorkeakouluopiskelujen alussa, mutta jos et ole suorittanut sitä, vielä ehdit.

Lue lisää .
Kaikki ajankohtaiset Tilaa RSS-syöte