Ostoskorissa
  tuotetta

Tule kesäksi opiskelemaan KesäCampukselle!


Ilmoittautuminen kesäopintoihin alkaa 15.3.2017 klo 8.00.


Lahden ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen entistä laajemmat kesäopintomahdollisuudet laajentaen FUAS-kesäopintoja LAMKin KesäCampuksena ja luoden näin entistä laajemmat kesäopintomahdollisuudet Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

KesäCampus on Lahden ammattikorkeakoulun tarjoamien kesäopintojen kokonaisuus, joka pitää sisällään LAMKin omat kesäopinnnot sekä FUAS-kesäopinnot. Osa opintojaksoista on tarjolla myös Avoimessa AMK:ssa. Kesäopinnot ajoittuvat välille 2.5. - 31.8.2017.
 
LAMKin kesäopinnot
Opintoja voit hakea joko käyttämällä Opinto-opas –palvelua tai Opetustarjontahakua. Opinto-oppaasta näet opintojaksot Opinnot-välilehdeltä. Opetustarjontahaussa valitse Koulutus-kohdasta KesäCampus. Hakua voit tarkentaa lisää esim. toteutustavalla.

FUAS-kesäopinnot
FUAS-opinnoilla tarkoitetaan HAMKin, LAMKin ja Laurean opintoja, jotka ovat korkeakoulujen yhteisessä opintotarjonnassa. Opinnot ovat maksuttomia näiden korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille.

Avoin AMK
Avoin AMK tarjoaa kesällä kaikille avoimia opintoja. Kesäopintojaksojen edessä on merkintä KesäCampus Avoin AMK. LAMKin tutkinto-opiskelijoilta ei peritä osallistumismaksua silloin, kun opiskelija on saanut luvan sisällyttää opintojakson HOPSiinsa. Huomioithan, että ilmoittautumisjärjestyksessä sivutoimiset, itse maksavat asiakkaat ovat etusijalla.

Ilmoittautuminen
Kaikkiin opintoihin ilmoittaudutaan WinhaWillessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ellei muuta mainita. Jos olet epävarma opintojen soveltuvuudesta tutkintoosi, ole yhteydessä opintojen ohjaajaasi. Ilmoittautuminen on aina sitova.
LAMKin opintojärjestelmien kattavat ohjeet on koottu wikiin: tinyurl.com/study-information-systems.

Ilmoittautumisaika kesäopintoihin alkaa kaikille toteutuksille 15.3.2017 kello 8.00 ja päättyy 18.4.2017.
 
Hyödynnä FellmanniCampuksen palveluita

KesäCampus tarjoaa opintojen lisäksi monipuolista liikuntaa, kesätenttejä ja mahdollisuuden tehdä opinnäytetyötä vaikka 24/7. Käytössäsi on FellmanniCampuksen monipuoliset tieto- ja kirjastopalvelut sekä ravintolan viihtyisät tilat ja herkulliset tarjottavat. Lisäksi voit hyödyntää  FellmanniCampuksen kampusfillareita.

​Tutustu myös seuraaviin kesäopintomahdollisuuksiin:
Kesälukukausi.fi
Avoin yliopisto-opetus Lahdessä kesä 2016
Ammattikorkeakoulujen Avoimen AMK:n kesätarjonta
Suomen kesäyliopistot