Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelu ulkomailla

Lahden ammattikorkeakoulun opinnoista voit suorittaa osan  yhteistyökorkeakouluissa ulkomailla. Opiskelu ulkomailla tarjoaa upean mahdollisuuden hankkia kansainvälistä kokemusta työelämää varten, uusia näkökulmia, uusia kontakteja ja unohtumattoman kokemuksen. Työnantajat arvostavat kansainvälistä kokemusta ja kielitaitoa.

Opiskelijavaihtoon lähdetään tyypillisesti toisena tai kolmantena opiskeluvuotena, ja opiskelijavaihdossa suoritetut opinnot hyväksytään osaksi LAMKin tutkintoa. Opiskelijavaihto kestää pääsääntöisesti kolmesta kuukaudesta vuoteen, riippuen vastaanottavan korkeakoulun lukukausista.

Opiskelijavaihto-ohjelmat

Lahden ammattikorkeakoululla on opiskelijavaihtoa noin yli 200 yhteistyökorkeakoulun kanssa. Vaihtoon voi lähteä koulutusalasta riippuen Eurooppaan, Aasiaan, Oseaniaan, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan. Kahdenkeskisten sopimusten lisäksi järjestämme opiskelijavaihtoa seuraavien ohjelmien kautta:

  • Euroopan unionin korkeakoulujen Erasmus-ohjelma
  • Pohjoismaiden ja Baltian maiden korkeakoulujen Nordplus-ohjelma
  • Suomen ja Venäjän korkeakoulujen FIRST-ohjelma

Lyhytkestoiset opinnot ulkomailla

Kansainvälistä kokemusta voit hankkia myös hyödyntämällä lyhytkestoisia (1-8 viikon) ulkomaan opintoja. Lyhytkestoiset ulkomaan opinnot ovat yleensä LAMKin yhteistyökorkeakoulun tai muun ulkomaisen korkeakoulun järjestämiä kesäkouluja, intensiivikursseja tai muita lyhyitä opintojaksoja.

Lisätietoa 

LAMKin opiskelijoille lisätietoa opiskelusta ulkomailla löytyy Respasta opiskelijavaihdon ohjeista. ​