Ostoskorissa
  tuotetta

AMK-tutkinnot

Voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon päivätoteutuksena, jolloin pääosa luennoista ja tenteistä suoritetaan päiväsaikaan tai monimuotototeutuksena, eli joustavasti työn ohessa ilta- ja viikonloppuopintoina.

Päivätoteutus

Liiketalouden ammattikorkeakoulututkintojen laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen kesto 3,5 vuotta. 

Monimuoto​toteutus

Monimuotototeutukset ovat suunnattu alan osaamista ja/tai työkokemusta omaaville tai alan vaihtajille. Monimuotototeutukset ovat suunnattu alan osaamista ja/tai työkokemusta omaaville tai alan vaihtajille. Tutkinnon tavoitteena on täydentää esim. alan ammatillinen tutkinto ja/tai alan työtehtävissä hankittu osaaminen ammattikorkeakoulututkinnoksi. tavoitteena on täydentää esim. alan ammatillinen tutkinto ja/tai alan työtehtävissä hankittu osaaminen ammattikorkeakoulututkinnoksi. Koulutus tarjoaa myös alanvaihtajille mahdollisuuden liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittamiseen. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen kesto keskimäärin 2,5 vuotta.

Tarkemmat opintosuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset ovat lukuvuosittain julkaistavassa opinto-oppaassa.

Liiketalouden päivä- ja monimuotototeutuksen ennakkomateriaali 2017

Liiketalouden monimuotototeutuksen valintakoe on keskiviikkona 24.5.2017 klo 12 - 14. Valintakokeen ennakkoaineisto julkaistaan verkossa 24.4. - 24.5.2017. Ennakkoaineistot eivät saa olla mukana kokeessa. 

Liiketalouden päivätoteutuksen valintakoe on perjantaina 9.6.2017 klo 12 - 14. Valintakokeen ennakkoaineisto julkaistaan verkossa 24.4. - 9.6.2017. Ennakkoaineistot eivät saa olla mukana kokeessa. 

Ennakkoaineisto koostuu hakijalle osoitetusta ohjeesta ja suomen- ja englanninkielisistä ​aineistoista. Sekä päivä- että monimuotototeutuksen kokeessa on käytössä samat aineistot. Materiaalit ovat seuraavat: 

Hakijan ohje

Ilmarisen yritysvastuuraportti 2016

Kostamo, Marttinen & Launonen: Constructing a Research Program to Study Leadership and Passion at Work, 2017​

YAMK-tutkinnot

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on työelämän tarpeisiin kehitetty korkeakoulututkinto. Jatkuvasti muuttuva työelämä vaatii käytännön kehittämistehtäviin profiloituneita osaajia, joilla on uudenlainen kehittävä ote työhönsä.

Ylempi AMK-tutkinto on tarkoitettu vähintään kolme vuotta työelämässä olleille ​ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Liiketalouden alan ylempi AMK-tutkinto on laajuudeltaan 90 opintopistettä ja opintojen kesto on 2 vuotta.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 AMK-tutkinnot, päivätoteutus

 
 

 Bachelor's Degree Programmes

 
 

 AMK-tutkinnot, monimuotototeutus

 
 

 YAMK-tutkinnot

 
 

 Master's Degree Programmes