Ostoskorissa
  tuotetta

​Koulutus

Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden ja matkailun ala tarjoaa monipuolista tutkintoon johtavaa koulutusta. Lisäksi meillä voi opiskella avoimessa AMK:ssa ja täydennyskoulutuksessa räätälöimme koulutuksia suoraan yritysten tarpeisiin.

Tutkintoon johtava koulutus

Liiketalouden ja matkailun alalta valmistuu tradenomeja ja restonomeja työelämän tarpeisiin. Tradenomit ja restonomit ovat alansa moniosaajia, jotka työllistyvät yksityisen ja julkisen sektorin erilaisiin tehtäviin.

Liiketalouden ja matkailun alalla on mahdollisuus suorittaa ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa suomeksi tai englanniksi.

Muu koulutus

Liiketalouden ja matkailun ala tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää osaamista avoimessa AMK:ssa ja räätälöidyssä täydennyskoulutuksessa.

Avoin AMK
Avoimen ammattikorkeakoulun kautta voit päivittää, syventää ja laajentaa osaamistasi osallistumalla yksittäisille opintojaksoille. Avoin AMK on joustava tapa henkilökohtaisen osaamisen päivittämiseen. Avoimessa AMK:ssa voit suorittaa loppuun Lahden ammattikorkeakoulussa kesken jääneen tutkinnon.

Täydennyskoulutus
Täydennyskoulutusta tarjotaan yrityksille ja yhteisöille räätälöidysti tilaajan tarpeita vastaamaan.

​​ ​​​