Ostoskorissa
  tuotetta

Esittely

Oletko sinä tulevaisuuden tietohallintopäällikkö, henkilöstösuunnittelija, controller tai kehittämispäällikkö?

Liiketalouden ja matkailun ala tarjoaa sinulle käytännön valmiudet muun muassa näihin huippupaikkoihin.

Tarjoamme käytännönläheistä koulutusta kahdeksassa ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutusohjelmassa, ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamiseen kahdessa koulutusohjelmassa. Meillä opiskellaan suomeksi ja englanniksi. Lisäksi voit opiskella ruotsia, espanjaa, ranskaa, saksaa tai venäjää.

Opintoja voit suorittaa päivä- ja iltaopintoina sekä työelämässä. Liiketalouden ja matkailun opinnoissa yritysyhteistyöllä on tärkeä rooli: lähes jokaisella opintojaksolla pääset ratkomaan yrityselämästä tulleita toimeksiantoja ja oppimishaasteita ja voit tehdä useita mielenkiintoisia projekteja erilaisille yrityksille. 

Liiketalouden opiskelijat ovat usean vuoden ajan järjestäneet suositut Yrittäjyyspäivät- ja DuuniExpo –messut, joiden tarkoituksena on edistää verkostoitumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Opiskelijat järjestävät messut alusta alkaen kokonaan itse ja saavat siten lisää tärkeää käytännön osaamista markkinoinnista logistiikkaan, ja taloushallinnosta viestintään.

Meillä opiskelee päivittäin noin 1000 opiskelijaa.

Tule sinäkin opiskelemaan itsellesi tulevaisuuden tutkinto!

 

Tutustu DuuniExpo- ja Yrittäjyyspäivät -messuihin!