Ostoskorissa
  tuotetta

Ylemmät AMK-tutkinnot​

LAMK Master School

 
LAMK Master Schoolissa voit suorittaa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon joustavasti laajalla opintotarjonnalla. Jatkuvasti muuttuva työelämä vaatii käytännön kehittämistehtäviin profiloituneita osaajia, joilla on uudenlainen kehittävä ote työhönsä.

Ylempi AMK-tutkinto on tarkoitettu vähintään kolme vuotta työelämässä olleille ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Opinnot ovat laajuudeltaan 60 - 90 opintopistettä ja niiden suorittaminen kestää 1,5 – 2 vuotta.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on kehitetty vastaamaan työelämän tarpeita. Tarkemmat opintosuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset ovat lukuvuosittain julkaistavassa opinto-oppaassa​. ​

Ylempi AMK-tutkinto suomeksi

Suomenkieliseen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen haetaan valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-palvelussa.

Kevään yhteishaussa 14.-28.3.2018

Digitaaliset ratkaisut​

Uudistava johtaminen

Asiakkuusjohtaminen sosiaali- ja terveyspalveluissa

Lapsi- ja perhepalveluiden kehittäminen

Muotoilu- ja media-alan uudistava osaaminen​

Kevään yhteishaussa olevien ylemmän AMK-koulutusten valintakokeisiin liittyvät esivalintatehtävät ja ennakkomateriaalit löytyvät Valintakokeet ja esivalintatehtävät​ sivultamme.

​Syksyn yhteishaussa 5.-19.9.2018

  • Insinööri (ylempi AMK), kestävä kaupunkiympäristö


Ylempi AMK-tutkinto englanniksi  

Englanninkieliseen ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa Studyinfo.fi-palvelussa

Kevään yhteishaussa  14.-28.3.2018

Syksyn yhteishaussa 5.-19.9.2018

  • Master of Engineering, Urban Sustainability​
​​​​​​​​​​​​