Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelu LAMKissa

Lahden ammattikorkeakoulussa tähdätään työelämään ja opitaan tekemällä. Opiskelu on käytännönläheistä ja opiskelija tekee siitä itsensä näköistä. Kaikilla koulutusaloilla tehdään yritysyhteistyötä monipuolisissa projekteissa ja hankkeissa sekä yrittäjyys on opinnoissa vahvasti läsnä. 

Kampuksella toimivat opiskelijavetoinen mediatoimisto ja kansainvälisestikin noteeratusta grilliherkusta, lihamukista nimensä saanut Limuradio – säännöllisesti opiskelijoiden pyörittämä kampusradio. 

Monimuotoisuus mahdollistaa LAMKissa opiskelun elämäntilanteesta huolimatta ja osan opinnoista voi suorittaa myös verkossa. Opiskelijayhteisö monimuotoistuu entisestään vuoden 2018 alusta, jolloin LAMK liittyy osaksi LUT-korkeakouluja.

Euroopan edelläkävijäkampuksella on kaikki

Lahden ammattikorkeakoululla on syksystä 2018 alkaen uusi kampus. NiemiCampus​ muodostuu kahdesta osoitteesta: Niemenkatu 73 ja Mukkulankatu 19, joka toimii LAMKin pääpaikkana. Uusi NiemiCampus yhdistää eri koulutusalat ja yritykset tarjoten yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi opiskelijaprojektien sekä yhteiskäyttöisten tilojen muodossa. Uusi kampus on mielenkiintoinen edelläkävijä Euroopassa, jonka kampuskulttuuri lamkilaisuuden vahvistamisen lisäksi muodostuu vastuullisuudesta, yhdessä tekemisestä sekä joustavuudesta – ja siellähän on kaikki.

Kampuskokonaisuus on kaiken kattava – 26 500 neliötä kätkee sisäänsä kaikki ammattikorkeakoulun toiminnan kannalta tärkeät palvelut. Sisäpihan ympäri vuoden käytettävän vihreän kohtaamisalueen lisäksi kampukselta löytyvät simulaatiotilat, laboratoriot, moniulotteiset oppimis- ja co-working-tilat sekä rentoutumis- ja liikuntatilat – jopa Street Workout -teline sekä joogastudio. Opiskelijat ovat saaneet olla alusta asti tiiviisti mukana NiemiCampuksen suunnittelutyössä, joten aktiivinen kampus on käyttäjiensä näköinen.​​