Ostoskorissa
  tuotetta

Liikunta ja hyvinvointi

Lahti on tunnettu urheilukaupunkina ja sitä se myös on. Kymmenet urheiluseurat, Lahden kaupunki, LAMK Sports ja monet muut toimijat tuottavat liikuntapalveluita LAMKin opiskelijoille. 

Tutustu Lahden kaupungin liikuntamahdollisuuksiin

  • Urhe​ilijana Lahden ammattikorkeakoulussa

Lahden ammattikorkeakoulu on urheilijaystävällinen ammattikorkeakoulu. Lahden ammattikorkeakoulussa tuetaan urheilu-uraa joustavilla opiskelumahdollisuuksilla ja opinnoilla. Lahden ammattikorkeakoulu tekee yhteistyötä Päijät-Hämeen urheiluakatemian kanssa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka tukevat urheilijan kehittymistä urheilussa ja opiskelussa.

LAMK​ Sports

Lahden ammattikorkeakoulun liikuntapalvelut, LAMK Sports, tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ja henkilöstölle monipuoliset, laadukkaat ja edulliset liikuntapalvelut. 

Vuonna 2015 Opiskelijoiden Liikuntaliitto, OLL, myönsi LAMK Sportsille vuosittaisen OLL -maljan osoituksena hyvästä työstä opiskelijaliikunnan eteen. Vuonna 2016 LAMK Sports palkittiin Päijät-Hämeen Urheilugaalassa vuoden liikuttaja -palkinnolla.   

Liikuntatarjonnan lisäksi LAMK Sports tarjoaa erilaisia hyvinvointiin keskittyviä kursseja ja tapahtumia, joiden tarkoituksena on saada opiskelijoita innostumaan liikunnasta. Pysy liikkeessä - LAMK Sports kehittyy koko ajan!

Lue lisää LAMK Sportsista

Tykkää LAMK Sportsista Facebookissa ja pysy ajantasalla​

Motions

Motions on fysioterapiaopiskelijoiden osuuskunta – uudenlainen oppimisyhteisö Lahden ammattikorkeakoulussa. Nimi Motions (liike) kuvaa sekä palveluiden luonnetta, että toimintatapaa. Osuuskuntalaisten työ perustuu ajatukseen, että liike hoitaa ihmistä ja pitää ihmisen terveenä. Motionsissa mukana olevat toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat ovat rohkeita tarttumaan uudenlaisiin oppimishaasteisiin yhdessä, tiiminä.

Päijät-Hämeen Urheiluakatemia

Lahden ammattikorkeakoulu ja Päijät-Hämeen Urheiluakatemia ovat yhteistyössä auttaakseen huipulle tähtäävää urheilijaa.

Urheiluakatemian tehtävänä on tukea urheilijan urheilu-uran ja opiskelujen yhdistämistä sekä edistää laadukasta valmentautumista ja siihen liittyvien tukipalvelujen saatavuutta. Akatemiaan kuuluville urheilijoille tarjotaan valmennuksen ja henkilökohtaisen opinto- ja uraohjauksen
lisäksi myös erilaisia tukipalveluja, kuten testausta, asiantuntijaluentoja, psyykkistä valmennusta, ravitsemusneuvontaa, harjoitusvälineitä, harjoituspaikkoja, alennuksia urheiluliikkeestä sekä terveydenhuollon tukipalveluista esimerkiksi hierontaa, fysioterapiaa ja urheilulääketiedettä.

Lahden ammattikorkeakoulussa opiskeleva urheilija voi urheiluakatemiaan hakeutumisellaan helpottaa urheilun ja opiskelun yhdistämistä. LAMKin opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa vapaasti valittavia opintoja 15 opintopisteen edestä omaan urheilu-uraansa liittyen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​