Ostoskorissa
  tuotetta

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa muotoiluajattelun pohjalta toimivia korumuotoilijoita. He osaavat käyttää jalometalleja ja muita korumateriaaleja ja valmistaa koruja sekä käsityömenetelmin että tietokoneavusteisesti. Osaamisen keskiössä on yrittäjämäinen toimintatapa ja asiakaslähtöisyys.

Korumuotoilun pääaineen ensimmäisen opintovuoden opinnot sisältävät korumuotoilun perusteita ja kultasepän perustaitoja. Hän syventää niitä toisena ja kolmantena vuonna erillisten teemojen avulla. Korumuotoilun opintojen näkökulma on käyttäjälähtöisyydessä, ympäristöasioissa ja eettisyydessä, tuotantoprosesseissa, oman osaamisen markkinoinnissa ja kansainvälisyydessä. Neljäs opintovuosi on panostus korumuotoilijan ammatti-identiteetin ja asiantuntijuuden syventämiseen.

Opinto-opas (2016 aloittaneet)

Työtehtävät

Koulutus tuottaa hyvän pohjan yrittäjyydelle ja itsenäisenä korumuotoilijana toimimiseen. Osa työllistyy alan yrityksiin valmistuspuolelle.

Tehtävänimikkeitä ovat mm.
• korumuotoilija
• kultaseppä

 

Hakeminen

Korumuotoiluun ei enää valita opiskelijoita kevään 2017 yhteishaussa. Voit lukea uutisen aiheesta.

Hakukohteesta kiinnostuneiden kannattaa tutustua LAMK Muotoiluinstituutin muihin muotoilija (AMK) -tutkintoon johtaviin koulutuksiin: Teollinen ja brändimuotoilu tarjoaa opiskelijoille laajat mahdollisuudet rakentaa omaa osaamistaan esineiden, tuotteiden suunnittelijoina. Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu -hakukohteen koulutus keskittyy tilojen ja ympäristöjen sekä niihin liittyvien tuotteiden ja palvelujen suunnitteluosaamiseen.

Tutustu syksyllä 2017 alkavien opintojen tietoihin ja hakuinfoon:

- Muotoiluinstituutin valintaopas
- LAMKin hakijanopas

 

Lisätiedot

Immo Lahtela
vastuuopettaja
immo.lahtela[at]lamk.fi
050 403 6842

Opintotoimisto
muotoilu[at]lamk.fi