Ostoskorissa
  tuotetta

​AMK-polkuopinnot

AMK-polkuopintoihin voit ilmoittautua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Polkuopintojen laajuus on 60 opintopistettä kaikilla koulutusaloilla. 

Tutustu ajankohtaiseen polkuopintotarjontaan​

Liiketalouden ja matkailun alalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä tekniikan alalla on m​uutama polkuopiskelijapaikka/koulutus, ja polkuopiskelijat suorittavat pääasiassa ensimmäisen lukuvuoden opintoja tutkinto-opiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä. Syyskuussa alkaviin polkuopintoihin ilmoittaudutaan elokuussa ja tammikuussa alkaviin polkuopintoihin marras-joulukuun taitteessa.

Media-ala ja visuaalinen viestintä tarjoavat laajan kattauksen opintojaksoja, joista voit räätälöidä oman polkusi. Polkuopinnot voi tästä syystä aloittaa vaikkapa kesken lukuvuoden. Jos tarvitset apua oman polkusi suunnittelussa, ota yhteyttä Muotoiluinstituutin avoimen AMK:n yhteyshenkilöön os. avoinmi@lamk.fi ja varaa keskusteluaika. 

Suoritettuasi avoimessa ammattikorkeakoulussa AMK-polkuopinnot (vähintään 60 op) voit hakea erillishaussa AMK-tutkintokoulutukseen, vaikka sinulta puuttuisi ammattikorkeakoululaissa määritelty hakukelpoisuus.

Lue lisää avoimen AMK:n väylästä​ 

Yhteystiedot