Ostoskorissa
  tuotetta

Opintomaksut

Lahden ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintojaksokohtainen hinta on 15 euroa/opintopiste. Hinta siis riippuu suoritettavan opintojakson laajuudesta, esimerkiksi

  • 4 op:n opintojakso maksaa 60 €
  • 5 op:n opintojakso maksaa 75 € jne.

Vaihtoehtoisesti opiskelija voi maksaa 400 euron suuruisen vuosimaksun, joka kannattaa valita, jos tietää opiskelevansa yli 26 opintopistettä vuoden aikana. Valinta tehdään ilmoittautumislomakkeella.

Toisen asteen opiskelija
Opintomaksua ei peritä lukioissa ja ammattioppilaitoksissa opiskelevilta alle 25-vuotiailta nuorilta. Kun ilmoittaudut, kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä, missä oppilaitoksessa opiskelet. Jos sinut hyväksytään opintojaksolle, pyydä opiskelijatodistus omasta oppilaitoksestasi ja toimita se avoimen AMK:n yhteyshenkilölle. Huomioithan, että mahdollisista tarvikkeista, materiaaleista ja ekskursioista peritään maksu​.

LAMKin tutkinto-opiskelija
Avoimen AMK:n opinnot ovat LAMKin tutkinto-opiskelijoille maksuttomia, jos opiskelija on saanut luvan sisällyttää opintojakson HOPSiinsa. Opinnot on suunnattu kuitenkin ensisijaisesti sivutoimisille, itse maksaville asiakkaille, eli opintojaksolle pääsee yleensä vain, jos se ei täyty sivutoimisista asiakkaista.

Todistusmaksut
Opiskelijalle postitetaan hyväksytysti suoritetuista opinnoista opiskelijahallintajärjestelmästä tulostettu opintosuoritusote. Ensimmäinen opintosuoritusote on maksuton, mutta uusi opintosuoritusote kadonneen tilalle maksaa 15 euroa. Erillisen todistuksen saa pyynnöstä koulutusalalta ja sen hinta on myös 15 euroa. 

Muut maksut
Muita opintoihin liittyviä maksuja ovat mahdolliset opintojaksokohtaiset materiaali-, tarvike- ja ekskursiomaksut. 

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.

Laskutus
Opintomaksu laskutetaan ensimmäisen opintojakson alkaessa. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Pienlaskutuslisä 5 euroa lisätään laskuun, jonka loppusumma on alle 10 euroa.

Opiskeluoikeuden evääminen
Lahden ammattikorkeakoulu voi harkinnan mukaan evätä opiskeluoikeuden Avoimen AMK:n opinnoissa henkilöltä, jolla on ilmoittautumisajankohtana aiempia maksamattomia Lahden ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintomaksuja.

 ​​​​​