Ostoskorissa
  tuotetta

Opintojen ohj​aus

Avoimen AMK:n kaikilla opintojaksoilla noudatetaan Lahden ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmaa ja hyödynnetään LAMKin oppimisympäristöjä ja -menetelmiä. 

Suosittelemme polkuopiskelijoille ja laajojen opintokokonaisuuksien suorittajille henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimista yhdessä koulutusalan avoimen AMK:n yhteyshenkilön kanssa. 

Avoimen AMK:n yhteyshenkilöt​

Henkilökohtaisessa ohjauksessa keskustellaan opiskelijan tavoitteista ja opintoihin vaikuttavista seikoista. Opintosuunnitelmaa tarvitsee myös opiskelija, joka on työvoimahallinnon asiakkaana.

Hyvä tietää ennen o​pintojen aloittamista

​Opintojen mitoitus

Ammattikorkeakouluopinnot ilmoitetaan opintopisteinä. Yksi opintopiste (op) tarkoittaa noin 27 tunnin opiskelijan työpanosta.

​Opiskelijan oma päätelaite

Lahden ammattikorkeakoulussa opinnot toteutetaan joustavasti digitaalisuutta hyödyntäen. Opiskelijalla on hyvä olla opiskeluun sopiva laite, esimerkiksi kannettava tietokone tai tablet-tietokone näppäimistöllä. Tarjoamme langattoman verkon ja tukea laitteen käyttöön. Tarvittaessa järjestämme mahdollisuuden käyttää koulun päätelaitetta, mutta opiskelun sujuvuuden kannalta suosittelemme omaa laitetta.

Lue lisää oman päätelaitteen hyödyntämisestä opiskelussa ​

​Opiskelumuodot ja -tavat

Lahden ammattikorkeakoulun opintoja järjestetään sekä lähiopetuksena että tietoverkkoja hyödyntävänä monimuoto- ja verkko-opetuksena. Kaikki opiskelumuodot sisältävät itsenäistä opiskelua, joka vaihtelee opintojakson sisällön ja opiskelumuodon mukaan. Lähiopetuksessa on läsnäolovelvoite, joka vaihtelee 80 %:n ja 100 %:n välillä riippuen opintojaksosta.

Opintojen arvio​inti

Opintosuoritukset arvioidaan arviointiasteikolla 1-5 tai hylätty - hyväksytty. Hylätyn opintosuorituksen voit uusia enintään kaksi (2) kertaa.

​Käyttäjätunnukset tietojärjestelmiin

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat käyttöönsä joko henkilökohtaisen tai luokkakohtaisen käyttäjätunnuksen eli ad-tunnuksen (opintojaksosta riippuen), jonka avulla opiskelija pääsee tarvittaviin tietojärjestelmiin. Ad-tunnuksella pääset kirjautumaan mm. LAMKin verkko-opetusympäristö Reppuun, jota käytetään useimmilla opintojaksoilla. 

Tutustu verkko-opetusympäristö Reppuun​

​​​​​​​