Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelu avoimessa

Opinnot sopivat kaikille​

Lue opiskelijatarina: Tuntumaa opiskeluun avoimen AMK:n polkuopinnoista​​

Lue opiskelijatarina: Avoin AMK mahdollisti opinnot elämänmuutoksen keskellä
Lue opiskelijatarina: Vuosi avoimessa AMK:ssa valmensi pääsykokeisiin​​

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Lahden ammattikorkeakoulun AMK-koulutuksiin kuuluvia opintojaksoja iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. YAMK-tasoisille opintojaksoille osallistuminen edellyttää aiempaa ammattikorkeakoulu- tai vastaavaa korkeakoulututkintoa. Vuonna 2016 opintojaksoillamme oli yli 1000 opiskelijaa. Tule sinäkin mukaan!

Opinnot soveltuvat kaikille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan, lisätä tietojaan ja taitojaan, tutustua uuteen alaan tai joiden tavoitteena on myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu ajankohtaiseen opintotarjontaamme!

Avoimesta AMK:sta tutkinto-​opiskelijaksi​ (Avoimen AMK:n väylä)

Kokonaista tutkintoa ei avoimessa AMK:ssa voi suorittaa, mutta suorittamasi opinnot hyväksiluetaan tutkintoon ammattikorkeakoulun määrittelemällä tavalla, mikäli myöhemmin haet ja pääset tutkinto-opiskelijaksi. 

Polkuopinnot ovat laajoja opintokokonaisuuksia, joita suoritetaan avoimessa ammattikorkeakoulussa yleensä tavoitteellisesti.  Polkuopinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Polkuopinnot suoritettuasi voit hakea Lahden ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta. Opiskelijavalinta tehdään joko valintakokeen tai opintomenestyksen ja haastattelun perusteella.

Lue lisää polkuopinnoista​
Lue lisää avoimen AMK:n väylästä​

Ilmoittautuminen ja maksut

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelu on edullista, joko 15 € / opintopiste tai vuosimaksu 400 €. 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot​
Opintomaksut​  ​​​​​​​​​​​​​​​​

​​