Ostoskorissa
  tuotetta

Kaikki jutut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
JUTTUTYYPPI
YKSIKÖIDEN JUTUT
VUOSI
Yhteensä 1786 kohdetta

Uutiset ja tarinat

Opiskelijatarina,

Paljon muutakin kuin pelkkää tietojenkäsittelyä

Juuso Perjo, 27, ja Martin Gembege, 29, ovat opiskelukavereita tietojenkäsittelyn koulutuksesta. Martin on valmistunut haastatteluntekohetkeä edeltävänä päivänä tietojenkäsittelyn tradenomiksi ja Juusolla valmistuminen häämöttää parin kuukauden päässä.

Lue lisää .
Uutinen,

Kirjastopalvelut muuttamassa Niemen alueelle

Lahden korkeakoulukirjasto poistuu FellmanniCampukselta kuluvan vuoden aikana. Tieto- ja kirjastopalvelut muuttavat Niemen alueelle muiden LAMKin toimintojen myötä. Tämä vaikuttaa palveluihin etenkin kesällä, mahdollisesti myös syksyllä.

Lue lisää .
Uutinen,

Muotsikan opiskelijat toivat lisättyä todellisuutta Lahden taidemuseoon

Lahden taidemuseossa on värikäs koko perheen näyttely: A la muerte con una sonrisa – Hymyilevä Kuolema. LAMKin Muotoiluinstituutin visuaalisen viestinnän opiskelijat herättivät näyttelyn eloon hyödyntäen lisättyä todellisuutta.

Lue lisää .
Uutinen,

Päijät-Häme kiertotalouden suunnannäyttäjänä EU-tasolla

Päijäthämäläinen kiertotalousosaaminen on saanut arvostusta EU-tasolla.

Lue lisää .
Uutinen,

3D-DUI päätöstapahtumassa esiteltiin monipuolisia 3D-tulostusteknologian ratkaisuja

Torstaina 15.3.18 päättyi digiValmistus-hankkeen järjestämä opiskelijatapahtuma 3D-DUI (do-use-interact), jossa oppiminen tapahtui kokeilujen ja yhdessä tekemisen kautta.

Lue lisää .
Uutinen,

Yritysyhteistyön avulla verkostoidutaan

Muotoiluinstituutissa sähköisten julkaisujen opintojaksolla oli yritysyhteistyönä mobiiliapplikaation käyttöliittymän suunnittelu Ilona IT:lle. Aktiivisuus palkittiin ja työt jatkuvat yhden opiskelijan osalta työsuhteessa.

Lue lisää .
Uutinen,

Pääsiäisenä korkeakoulukirjasto suljettu

Kiirastorstaina 29.3. Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus on avoinna klo 8 – 18, asiakaspalvelupiste klo 10 – 18. Pitkäperjantaina, pääsiäisen lauantaina ja pyhinä 30.3. – 2.4. Lahden korkeakoulukirjaston kaikki toimipisteet ovat kiinni.

Lue lisää .
Uutinen,

Amerin Kulttuurisäätiö on myöntänyt kehittämisapurahan LAMKin Muotoiluinstituutille

Amerin Kulttuurisäätiö on myöntänyt 4-vuotisen apurahan LAMKin Muotoiluinstituutille. Apuraha myönnettiin osaamisen kehittämiseen puettavan muotoilun alueella, erityiskohteena liikunnan ja urheilun tarpeet.

Lue lisää .
Alumnitarina,

Ympäristöteknologian insinöörin työnkuva on monipuolinen

LAMKin alumni Jaana von Denffer työskentelee kestävän kaupunkikehityksen analyytikkona Rambollilla, ja tekee selvityksiä ja suunnitelmia niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Lue lisää .
Uutinen,

Julkaisutoiminnan vuosi 2017 oli avoimuuden vuosi!

​LAMKilaiset ovat ottaneet avoimen julkaisemisen tänä vuonna sydämen asiakseen ja 94 prosenttia kaikista viime vuoden julkaisuista on avoimesti saatavilla. Yhteensä julkaisuja kertyi 269 kappaletta.

Lue lisää .
Tilaa RSS-syöte