Ostoskorissa
  tuotetta

Kaikki jutut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
JUTTUTYYPPI
YKSIKÖIDEN JUTUT
VUOSI
Yhteensä 1840 kohdetta

Uutiset ja tarinat

Uutinen,

Flooran päivän tunnelmia

Lahden ammattikorkeakoulun henkilökunta kokoontui perinteisen, neljättä kertaa järjestetyn Flooran päivän viettoon Isku Centerin ja uuden NiemiCampuksen tiloihin perjantaina 18. päivä toukokuuta.

Lue lisää .
Uutinen,

Korkeakoulukirjasto poistuu Fellmanni Campukselta ja muuttaa Niemeen

Korkeakoulukirjaston toiminta keskittyy ensi syksynä Niemen kampusalueelle. Muutot ja muutokset kirjastoverkossa vaikuttavat palveluihin etenkin kesällä. Päivittyvää muuttoinfoa kootaan sivulle bit.ly/kirjastomuuttaa.

Lue lisää .
Uutinen,

Asiakaspalvelua kehitettiin maailman suurimpaan suunnistustapahtumaan

Maailman suurimman suunnistustapahtuman Jukolan järjestämiseen osallistuvat myös opiskelijat. LAMKin liiketalouden ja matkailun alan projektikevään yhtenä toimeksiantajana toimi Lahti-Hollola Jukolan 2018 kilpailuorganisaatio.

Lue lisää .
Uutinen,

Milanon huonekalumessuilla ennätysedustus muotsikkalaisia

Huhtikuussa 2018 Milanon huonekalumessujen Salone Satellitessa oli poikkeuksellisesti esillä kaksi Muotoiluinstituutin osastoa. Lisäksi nähtiin myös koulun kolmen alumnin osastot.

Lue lisää .
Uutinen,

Tulossa syksyllä 2018: Lahen LiiKu Appro eli liikunta- ja kulttuuriappro!

Lahen liikunta- ja kulttuuriappro järjestetään toista kertaa 26.9.2018 klo 10–18. Tapahtumassa korkeakouluopiskelijat kiertävät erilaisia kulttuuri- ja liikuntarasteja Lahden keskustassa.

Lue lisää .
Uutinen,

Muotsikka x TILDA – Opiskelijat visualisoivat Lahden väestötietoa

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun 1. vuosikurssin opiskelijat visualisoivat Lahden kaupungin ylläpitämän TILDA-tilastotietokannan väestötietoa.

Lue lisää .
Uutinen,

Auta kirjastoa muutossa – lainaa kirjoja koko kesäksi!

Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus muuttaa kesällä. Tervetuloa lainaamaan ja keventämään kirjaston muuttokuormaa! Kaikki lainat ja lainojen uusinnat erääntyvät vasta 1.10.2018. Kirjasto on avoinna 29.6.2018 saakka.

Lue lisää .
Uutinen,

Uudella kampuksella voit työskennellä milloin vain

LAMKin uudella kampuksella ei kuitenkaan tarvitse pelätä enää, että luomistyö, inspiraatio tai flow-tila keskeytettäisiin aukioloaikojen takia. NiemiCampus toimii nimittäin 24/7-periaatteella.

Lue lisää .
Uutinen,

Poikkea Lamkoomaan yksille uudella kampuksella

Ensi syyskuusta lähtien ei kuitenkaan tarvitse lähteä merta edemmäs kahville (tai kaljalle), sillä uudelle kampukselle on tulossa oma kampuskahvilabaari.

Lue lisää .
Uutinen,

Muovit, tekstiilit ja biojätteet kiertoon – Lahti BMT -kiertotaloustapahtuma 8.5.2018

Bio-, muovi- ja tekstiilijätteiden kierrätyksen uusia liiketoimintamahdollisuuksia kartoitettiin LAMKin ja Muovipolin järjestämässä Lahti BMT -kiertotaloustapahtumassa 8.5.2018.

Lue lisää .
Tilaa RSS-syöte