Ostoskorissa
  tuotetta

Kaikki jutut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
JUTTUTYYPPI
YKSIKÖIDEN JUTUT
VUOSI

Tyhjennä valinnat

TAPAHTUMAT
Yhteensä 109 kohdetta

Uutiset ja tarinat

Vaihto on elämän parasta aikaa
Opiskelijatarina,

Vaihto on elämän parasta aikaa

Neljän opiskeluvuoden aikana Tommi Roivas on ehtinyt asua ensin puolitoista vuotta Lahdessa, toiminut vuoden baarimikkona ja muuttanut puoleksi vuodeksi Saksan Bielefeldiin vaihto-opiskelijaksi ja sitten vielä Puolan Krakovaan.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Tukihenkilötoiminnan kehittäminen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän vammaispalveluissa

LAMKin opiskelijoiden tekivät kehittämishankkeen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän vammaispalveluille. Hanke tuotti uuden parannetun tukihenkilötoiminnan mallin.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

LAMK mukana Astana World Expo 2017:ssa

Astana World Expo 2017 on tämän vuoden maailmannäyttely, joka järjestetään Astanassa, Kazakstanissa 10.6.-10.9.2017. Suomen Education -paviljongin hosteina on neljä LAMKin opiskelijaa.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Nuoret kaipaavat tiloja, joihin voivat itse luoda sisällön

Miten tämän päivän nuoret kokevat kaupungin tilat ja palvelut? Kaupunki nuorten palveluna -hankkeella sukelletaan nuorten kaupunkilaisten kokemus- ja toivemaailmaan. Nuorten kaupunkikokemuksia esillä FellmanniCampuk​sella 10.6. asti.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Valmentava koulutus onnistui yli odotusten

Neljä kuukautta kestänyt korkeakouluopintoihin valmentava koulutus päättyy keskiviikkona 31. toukokuuta. Päättäjäisjuhlassa seitsemäntoista maahanmuuttajataustaista opiskelijaa saa todistuksensa

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Kolmoisvoitto Ruokainnovaatio-kilpailussa

Ruokainnovaatiokilpailun tavoitteena oli innostaa nuoria ruoanlaittoon ja erityisesti lähiruoan käyttöön. Kilpailutöitä saatiin lähes 90. Pakkaussarjan kolmoisvoitto tuli LAMKin Muotoiluinstituuttiin, voittaja on Marika Peltola.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Teollinen muotoilu sopii luovalle ongelmanratkaisijalle

​Enna Eloranta haki heti lukion pitkän kuvataidelinjan päätyttyä Muotoiluinstituuttiin, jossa hän opiskelee toista vuotta teollista muotoilua. Tutkinto suoritetaan neljässä vuodessa ja opintopisteitä kertyy yhteensä 240.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Restonomiopinnoissa teoria tulee tutuksi työelämässä

Stella Vaccari on reipas ja kunnianhimoinen ensimmäisen vuoden opiskelija. Hän opiskelee Lahden ammattikorkeakoulussa matkailuliiketoimintaa. Restonomikoulutukseen hän päätyi tutkinnon monipuolisuuden takia ja matkailun ala on Stellan sydäntä lähellä.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

DuuniExpo siivitti Jennan digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi

Kaksi vuotta sitten tradenomiopiskelija Jenna Sirkka pakkasi matkalaukkuaan. Matkakuumeesta huolimatta mieltä vaivasivat koulun seinillä olevat DuuniExpo-julisteet, jotka etsintäkuuluttivat uutta projektipäällikköä seuraavan vuoden rekrytointimessuille.

Lue lisää .
Mervi Räsänen
Opiskelijatarina,

Opinnäytetyön avulla työllistyin toivomalleni alalle Lahteen

Mervi Räsänen opiskelee LAMKissa englanninkielisessä Master´s Degree in ICT-ohjelmassa. Hän on hyötynyt koulutuksesta jo nyt löytämällä toivomansa alan työpaikan Lahdesta.

Lue lisää .
Tilaa RSS-syöte