Ostoskorissa
  tuotetta

Kaikki jutut

​​​​​​​​​​​​​​​​​
JUTTUTYYPPI
YKSIKÖIDEN JUTUT
VUOSI
Yhteensä 104 kohdetta

Uutiset ja tarinat

Opiskelijatarina,

Kolmoisvoitto Ruokainnovaatio-kilpailussa

Ruokainnovaatiokilpailun tavoitteena oli innostaa nuoria ruoanlaittoon ja erityisesti lähiruoan käyttöön. Kilpailutöitä saatiin lähes 90. Pakkaussarjan kolmoisvoitto tuli LAMKin Muotoiluinstituuttiin, voittaja on Marika Peltola.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Teollinen muotoilu sopii luovalle ongelmanratkaisijalle

​Enna Eloranta haki heti lukion pitkän kuvataidelinjan päätyttyä Muotoiluinstituuttiin, jossa hän opiskelee toista vuotta teollista muotoilua. Tutkinto suoritetaan neljässä vuodessa ja opintopisteitä kertyy yhteensä 240.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Restonomiopinnoissa teoria tulee tutuksi työelämässä

Stella Vaccari on reipas ja kunnianhimoinen ensimmäisen vuoden opiskelija. Hän opiskelee Lahden ammattikorkeakoulussa matkailuliiketoimintaa. Restonomikoulutukseen hän päätyi tutkinnon monipuolisuuden takia ja matkailun ala on Stellan sydäntä lähellä.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

DuuniExpo siivitti Jennan digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi

Kaksi vuotta sitten tradenomiopiskelija Jenna Sirkka pakkasi matkalaukkuaan. Matkakuumeesta huolimatta mieltä vaivasivat koulun seinillä olevat DuuniExpo-julisteet, jotka etsintäkuuluttivat uutta projektipäällikköä seuraavan vuoden rekrytointimessuille.

Lue lisää .
Mervi Räsänen
Opiskelijatarina,

Opinnäytetyön avulla työllistyin toivomalleni alalle Lahteen

Mervi Räsänen opiskelee LAMKissa englanninkielisessä Master´s Degree in ICT-ohjelmassa. Hän on hyötynyt koulutuksesta jo nyt löytämällä toivomansa alan työpaikan Lahdesta.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Puutekniikan ja liiketalouden alojen yhdistäminen avaa uusia näkökulmia

​Lahtelainen Jessse Kuusisto opiskelee puutekniikan insinööriksi LAMKin tekniikan alalla. Opintoihinsa hän on yhdistänyt liiketalouden kursseja.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Fysioterapiaopiskelijoiden osuuskunta valmentaa yrittäjyyteen

Jade haki fysioterapeutiksi LAMKiin valmistuttuaan Salpauksesta matkailuvirkailijaksi. Nyt Jade tuntee olevansa oikealla alalla, kun hän saa auttaa ihmisiä ja työskennellä monipuolisesti eri tehtävien parissa.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

LAMKista suoraan johtotehtäviin

Iiro Paappanen on alkuvuodesta aloittanut Iskun alkutuotannon yksikön johtajana. Mies on vasta 25-vuotias ja alaisia hänellä on johdettavana n. 70. Hän valmistuu pian LAMKista puutekniikan insinööriksi.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Opiskelusta vastapainoa mäkihyppääjän arkeen

​Susanna Forsström on 22-vuotias lahtelainen mäkihyppääjälupaus. Sairaanhoitajaopinnot LAMKissa tasapainottavat urheilijan arkea.

Lue lisää .
Opiskelijatarina,

Lahti2017-kisat tietoverkko-opiskelijoiden näkökulmasta

Opiskelijoiden projektina oli suunnitella, rakentaa ja ylläpitää tietoliikenneyhteydet Lahti2017 maailmanmestaruuskisoihin.

Lue lisää .
Tilaa RSS-syöte