Ostoskorissa
  tuotetta

Uusi opiskelutaidot-verkkokurssi alkaa 15.1.!

11.1.2018 9:50 | Uutinen
​Onko suunnitelmissasi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskelu? Kaipaatko vinkkiä opiskelutekniikoihin ja/tai tiedon hakemisen ja tuottamisen käytänteisiin?

Jos vastasit kyllä, tule mukaan opiskelutaidot-MOOCiin! Tällä verkkokurssilla pääset verryttelemään opiskelutekniikan, tekstilajien, tiedonhaun ja asiakirjoittamisen parissa. Kurssi antaa eväitä sekä opiskeluun että mahdollisiin pääsykokeisiin.

Luomalla oman MOOC-käyttäjätunnuksen pääset vapaasti ja maksutta tutustumaan kurssin sisältöön ja tekemään tehtäviä. Jos sinulla on LAMKin käyttäjätunnus, pääset kirjautumaan MOOCiin myös sillä.

Opiskelutaidot-MOOCin löydät osoitteesta https://mooc.lamk.fi/​

Rekisteröitymisohje

Suosittelemme, että varaat aikaa kurssin suorittamiseen muutaman viikon. Voit aloittaa kurssin milloin vain, mutta huomioithan, että loppuarviointi on mahdollista saada vain tiettyinä ajankohtina. 

Vuonna 2018 MOOC on avoinna seuraavasti:
  • 15.1. – 23.2. (tämä on tehtävien viimeinen palautuspäivä)
  • 9.4. – 28.5. (tämä on tehtävien viimeinen palautuspäivä)
  • 1.8. – 19.10. (tämä on tehtävien viimeinen palautuspäivä)​

Kurssin laajuus on 2 opintopistettä. Jos sinulla ei ole LAMKin tutkinto- tai avoimen AMK:n opintooikeutta ja haluat kurssista virallisen suoritusmerkinnän LAMKin opintorekisteriin, ota yhteyttä avoinamk@lamk.fi ja varaudu maksamaan avoimen AMK:n opintomaksu 30 €. Maksua ei peritä toisen asteen opiskelijoilta.

Lahden ammattikorkeakouluun päästessäsi voit saada opiskeltuja sisältöjä luettua hyväksi.

Kurssi on suunniteltu Lahden ammattikorkeakoulun ja Lahden Yliopistokampuksen yhteistyönä. Kurssi soveltuu erityisesti toisen asteen opiskelijoille, aloittaville tutkinto- ja avoimen korkeakoulutuksen opiskelijoille sekä korkeakouluopiskelusta kiinnostuneille. 

MOOC (Massive Open Online Course) tarkoittaa verkossa pidettävää kurssia, johon pääsääntöisesti kaikilla on vapaa pääsy.

Tiedustelut:

Päivi Kuosmanen
paivi.kuosmanen@lamk.fi
p. 044 708 1754

Kaisa Vuorivirta
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi
p. 050 316 0528​