Ostoskorissa
  tuotetta

NYT! Winnowate -yritysleirille ilmoittautuminen aukeaa pian!

29.9.2017 13:45 | Uutinen
​NYT! Winnowate (10.-11.11.2017, Vierumäki) on naisyrittäjien ja -opiskelijoiden yhteinen innovaatioleiri, jossa keskitytään digimahdollisuuksien kekseliääseen ja yrityskohtaiseen hyödyntämiseen pienyrityksissä.

Leirin suunnittelussa on hyödynnetty keväällä tehdyn kyselyn vastauksia, jossa kysyimme yrittäjien ICT-kehitystarpeista. Leirillä kehitetään naisyrittäjien osalta jo olemassa olevan yrityksen liiketoimintaa uuden teknologiaosaamisen tai -ajattelun kautta. Agendalla ovat mm. digitaalinen markkinointi, sosiaalisen median strategiat ja sisällöntuotanto. Itsensä johtamisen ja rohkeuden teemat kulkevat kiinteästi mukana muiden sisältöjen rinnalla. 
Työskentely leirillä painottuu asiantuntijapuheenvuoroihin sekä co-creation -työpajasessioihin. 

Leirillä yhdistetään kasvuhaluiset yrittäjät ja yrittäjähenkiset opiskelijat niin, että molemmilla on mahdollisuus oppia toisiltaan: opiskelijat oppivat yrittäjyyttä yrittäjiltä ja yrittäjät saavat uusia näkökulmia sekä opiskelijoiden tuoretta näkemystä digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tarkoitus on saada jokaiselle osallistujalle uusia ideoita, keinoja ja rohkeutta toteuttaa omaa, itsensä näköistä yrittäjyyttä. 

Keskustelua ja toimintoja vetämässä on fasilitaattori – paikallinen naisyrittäjä, joka on ottanut digitalisaatiossa ensiaskeliaan ja mm. aktiivinen some-profiloituja. Lisäksi luvassa on asiapitoinen luento sosiaalisen median ammattilaiselta aiheesta Facebook-strategia.

Ota rento, mutta asiapitoinen irtiotto syksyn arjesta ja tule kehittämään digi- ja yrittäjyysvalmiuksiasi!

Lahden ammattikorkeakoulun järjestämä NYT! Winnowate –yritysleiri on maksuton tapahtuma ja se järjestetään 10.-11.11.2017 Vierumäellä. Ilmoittautuminen aukeaa 4.10.2017 hankkeen nettisivuilla ​ja mukaan mahtuu 20 nopeinta yrittäjää ja 20 opiskelijaa. Jos sinulla on tarjota yritysleirille digitaaliseen markkinointiin tai sosiaaliseen mediaan liittyvä yrityscase, otathan rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja antaa ja caseja vastaanottaa Anna Mäkelä, anna.makela@lamk.fi​