Ostoskorissa
  tuotetta

Yli 30 kansainvälistä oppimisen ammattilaista tutustumaan LAMKiin

24.11.2017 8:40 | Uutinen

​EAPRIL (European Association for Practitioner Research on Improving Learning) on eurooppalainen järjestö, joka edistää oppimisen ja opiskelun käytännönläheistä tutkimusta. FUAS-liittouma isännöi tänä vuonna vuosittain järjestettävää kansainvälistä EAPRIL-konferessia, joka kokoaa yhteen laajasti koulutuksen ja tutkimuksen asiantuntijoita ympäri Eurooppaa. Järjestön 12. vuosittainen konferenssi järjestetään Hämeenlinnassa 29.11.-1.12.2017 ja teemana toimii ”Inspired by the visions of future education and learning”. 

LAMK on kiinnostava vierailukohde kansainvälisille EAPRIL-konferenssivieraille. Vieraat haluavat tulla LAMKissa tutustumaan monimuotoisiin opiskelumuotoihin ja erilaisiin oppimisympäristöihin.

Konferenssin yhteydessä 33 eurooppalaista koulutuksen asiantuntijaa haluaa tulla tutustumaan LAMKin monimuotoisiin opiskelumuotoihin. Vierailu järjestetään LAMKissa tiistaina 28.11.2017. LAMKin vierailuun on ilmoittautunut jo 33 osallistujaa ja tutustuminen tapahtuu klo 10.00-12.00. Vierailun teemana ovat erilaiset oppimisympäristöt, joihin vierailijat pääsevät myös tutustumaan konkreettisesti opiskelijoiden ja henkilökunnan esitteleminä. Tutustumiskohteita ovat mm. 

- simulaatio-oppiminen a la LAMKin SimuLti-oppimisympäristö

- markkinointiosuuskunta M.idea ja hyvinvoinnin osuuskunta Motions

- liikkuva oppimisympäristö Linkku on FellmanniCampuksen edessä myös parkissa ja sinne pääsevät vieraat käymään.

Sokerina pohjalla on Suomen ensimmäinen kampusradio Limu-radio, joka on tutustumiskohde samalla, kun se tekee suoraa lähetystä vierailusta eli vieraat pääsevät myös suoraan radio-ohjelmaan mukaan.

LAMKista vieraat jatkavat tutustumaan Salpauksen opetukseen.

Tutustu konferenssiin ja EAPRIL-verkostoon:                         

www.eapril.org/eapril-2017​

Lisätietoa:                                                                                                          

Tuija Liljander                                                                   

Kehittämispäällikkö, konferenssin edustaja, p. 050 526 5895    

Lahden ammattikorkeakoulu ​​