Ostoskorissa
  tuotetta

Uusia luokkatiloja esitellään Niemenkadulla

20.2.2017 10:20 | Uutinen
Demoluokka B106 on helposti järjesteltävissä eri muotoihin liikkuvien pöytätuolien ansiosta
Liiketalouden ja matkailun alalla Niemenkadulla on ollut viime syksystä lähtien kaksi demoluokkaa, joissa on esitelty tulevan kampuksen luokkatilojen ominaisuuksia jo etukäteen. Kansainvälistä kauppaa opiskeleva ryhmä arvioi demotilat ja -kalusteet puolen vuoden kokemusten jälkeen.

kuva2_luokka.jpg
Ryhmien muodostaminen sujuu vaivattomasti pöytätuoleilla. Lisäksi tuoleissa on rullat, eivätkä ne pidä meteliä niitä liikuttaessa.

Opiskelijoiden mielestä luokkien värimaailma toimii ja se antaa pirteän uudenlaisen ilmeen opiskeluympäristöön. Korkeutta säädettävät pöydät ja helposti liikutettavat kalusteet mahdollistavat luokkien monipuolisen käytön. 

kuva3_tyotaso.png
Jokainen voi korjata työasentoaan laskemalla tai nostamalla satulatuolia tai työtasoa.

Joihinkin huonekaluihin toivottiin parannuksia. Esimerkiksi demoluokan B106:n pöytätuolit voisivat olla tukevampia ja tietokone saattaa helposti pudota pöydältä. Kuitenkin ideana pöytätuolit ovat näppärät, sillä pöydän saa tarvittaessa käännettyä pois, silloin kun sitä ei tarvitse. Pöytätuoleja voi myös liikuttaa kätevästi. Lisäksi luokasta saa muutamassa minuutissa erilaisen jokaista opetusmenetelmää varten. 

kuva4_233.jpg
Luokkatila B233 on hyvin rento tunnelmaltaan. Kalusteina on käytetty pöytätasojen ja tuolien lisäksi myös sohvia.

kuva5_233.jpg
Tuolia on helppo liikutella erilaisiin muotoihin.

Teksti: Jenni Julkunen, Nea Heikkinen, Minda Neffling, Jonna Asimoglou, Essi Anttila ja Martha Nipuli, Joanna Vihtonen