Ostoskorissa
  tuotetta

Työelämäsafaripäiväkirja 2. Torkkelin Paperi

19.1.2018 12:40 | Uutinen

​Työelämäsafari- safaripäiväkirja 17.01.2018

Ensimmäisen työelämäsafarin toisena safaripäivänä pääsimme vierailulle Torkkelin Paperi Oy:hyn!

Erityisesti monelle lahtelaiselle yritys on tuttu monenlaisien konttoritarvikkeiden hakupaikkana. Nykyään myös Wulff-konserniin kuuluva Torkkelin Paperi on pitkään toiminut yritys, joka on liiketoiminnassaan hienosti ajan hermolla tarjoten paljon muitakin tuotteita kuin perinteisiä konttorituotteita. Kuten yrityksen slogankin kertoo "Torkkeli tekee työpaikan".  

Iltapäivä meni jälleen todella nopeasti tutuessa Torkkelin Paperin historiaan ja nykypäivään, henkilöstöön sekä myös erittäin laajaan tuotevalikoimaan. Oli kiinnostavaa päästä kuulemaan lisää yrityksen työhyvinvoinnin ratkaisuista ja arjen kuvioista sekä johdon että työntekijöiden näkökulmista. 

Iltapäivä päättyi yhteiseen keskusteluhetkeen safarille osallistuneiden tekemistä havainnoista ja heidän näkökulmistaan eri keskusteluaiheisiin.

Kiitos kaikille työelämäsafari-iltapäivään osallistuneille aktiivisesta mukanaolostanne, ja erityisesti lämmin kiitos Torkkelin Paperin väelle, oli ilo päästä tutustumaan teihin ja yrityksenne arkeen!  

Nähdään seuraavassa safarikohteessa! 

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki