Ostoskorissa
  tuotetta

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 8. Cafe Casablanca

5.3.2018 12:20 | Uutinen
 Iso kiitos Cafe Casablanca Oy ja Amal lämpimästä vastaanotosta ja mukavasta työelämäsafari-päivästä!

Cafe Casablanca tarjoilee herkullisia marokkolaisresepteihin perustuvia ruokia ja konditoriatuotteita. Osa resepteistä on vanhoja suvussa kulkeneita, osa syntynyt suomalais-marokkolaisen makupaletin kautta. Cafe Casablancalla on myös catering-palvelu, joten voit tilata heidän tuotteitaan myös omiin tai yrityksesi tilaisuuksiin. Mekin pääsimme maistamaan näitä maukkaita tuotteita!

Saimme kuulla toisen omistajan Amalin kertomana Cafe Casablancan sekä omistajapariskunnan historiasta ja siitä miten Panimokatu 9 toimiva Cafe Casablanca on löytänyt hienosti oman asiakaskuntansa Lahden keskustasta. Mahtavaa, että Työelämäsafari-hankkeellakin on tilaisuus antaa oma panoksensa myös Cafe Casablancan tulevaisuuden rakentumiseen.

Työelämäsafari-hankkeen yrityskierroksen viimeisessä kohteessa kävimme myös osallistujien kesken lyhyen loppukeskustelun siitä, miten he olivat safarille osallistumisen kokeneet ja teimme yhteenvedon vierailuilla käsitellyistä keskustelunaiheista. Palaute oli kaiken kaikkiaan positiivista, ja osallistujat kertoivat kokeneensa arvokkaiksi vierailujen aikana saamansa uudet oivallukset ja näkökulmat sekä verkostoitumisen muiden pk-yritysten kanssa.  

Nyt on aika kiittää kaikkia mukaan lähteneitä yrityksiä ja yritysten edustajia. Ilman teitä ja teidän rohkeaa osallistumistanne Safariakaan ei olisi voinut syntyä! Kiitos! 

Tunnelma tässä viimeisessä tapaamisessa oli jo hieman haikeakin, joku kysäisi muilta "Mitäs sitä ensi keskiviikkoiltapäivänä voitaisiin tehdä?" Kaikki myös toivoivat, että yhteydenpito jatkuisi myös tämän safarikierroksen päättymisen jälkeen.

Aurinkoisia keväisiä päiviä!

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki

PS. Oletko miettinyt miltä tuntuisi kuulla jonkin täysin eri toimialalla toimivan yrityksen tarina, sekä työhyvinvoinnin johtamisen ratkaisuiden taustoista?

Osallistumalla ensi syksyyn ajoittuvaan seuraavaan safarikierrokseen tämä on mahdollista! Syksyn safarilla on enää pari osallistujapaikkaa vapaana, joten jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä projektipäällikkö Kati Jaakkolaan kati.jaakkola@lamk.fi​

​​