Ostoskorissa
  tuotetta

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 7. Cubescom Oy

23.2.2018 12:00 | Uutinen

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 7. Cubescom Oy

Iso kiitos Cubescom Oy:lle mukavasta työelämäsafari-päivästä 21.02.2018!

Tällä viikolla safarimme saapui tämän safarikierroksen toiseksi viimeiseen kohteeseen, jossa pääsimme kuulemaan Cubescomin pitkästä historiasta ja kasvutarinasta, joka alkaa jo vuodesta 1983. Kiitos Tero kun kerroit meille Cubescomista ja siitä millaista polkua yritys on nykyhetkeen kulkenut, sekä hieman myös tulevaisuuden mietteistä, joihin safarikierroksen anti myös liittyy.

Oli hienoa kuulla kaikesta siitä monipuolisesta työstä, jota yrityksenne on hyvin erilaisien alojen asiakkailleen tehnyt. Toiminnanohjausjärjestelmäkokonaisuuksia, palvelumuotoilua, ohjelmistoja, mobiiliratkaisuja ja paljon muuta, jopa kotisivujen sisällöntuotantoakin. Kaikkea aiheeseen liittyvää paitsi rautaa – eli itse laitteistoja.

Cubescom Oy:ssä seurataan aktiivisesti työhyvinvointiratkaisuja ja ajatuksia sekä omalla toimialalla, että myös sen ulkopuolella. Työhyvinvointia on myös jo ennen Työelämäsafari-hankkeen safarikierrokselle osallistumista rakennettu yrityksen arjessa eri tavoin.

Reflektointikeskustelu safarikierroksen lopulla oli tutulla ryhmällä erittäin vilkasta ja ilmapiiri rentoa. Saimme mukaan keskusteluun yhtenä uutena osallistujana myös Cubescomin pitkäaikaisen työntekijän. Havaintoja sekä keskustelua oli tässäkin safarikohteessa runsaasti. Tämä ensimmäinen safarikierros on nyt tulossa kohti viimeistä pysähdystä, enää yksi safarikohde ja loppukeskustelu jäljellä.

Kiitos kaikille mukana olleille, nähdään ensi viikolla!

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki​