Ostoskorissa
  tuotetta

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 5

12.2.2018 7:15 | Uutinen

​Safaripäiväkirja 5. Pelicans vierailupäivä 07.02.2018

Iso kiitos Lahden ​​​Pelicans Oy:lle mukavasta safari-päivästä!

Monitoimialainen Työelämäsafari-kiertue on edennyt jo viidenteen safarikohteeseen. Tällä viikolla saimme viettää turkoosin sävyisen safaripäivän Isku Areenan mukavissa aitiotiloissa tutustuen ”Lahen” oman kotijoukkueen arkeen ja toimintaan!

Pääsimme Työelämäsafarilla tutustumaan Pelicansin, tai tutummin ”Pelsujen” toimintaan, johon kuuluu jääkiekon lisäksi paljon muutakin, kuten salibandyä ja ravintolatoimintaa sekä tapahtumajärjestelyä heidän kotihallissaan Isku Areenalla.

Vaikka jääkiekkoa ei aktiivisesti seuraisikaan, ei Lahdessa voi otteluiltoina olla kiinnittämättä huomiota keskustassa näkyvään tuttuun Pelicansin turkoosiin. Keskusteluissa nousikin esiin erilaisia osallistujien muistoja liittyen Pelicansiin, sen historiaan tai erilaisiin tapahtumiin, joissa Isku Areenalla on käynyt. 

Arvot, eli Pelicans-Henki, on kirjoitettu viisikohtaiseksi huoneentauluksi, jota käydään henkilöstön kanssa läpi ja oikeasti myös sovelletaan arkeen. Yksi arvoista on ”kaikki myy”, eli koko henkilöstön pitää olla kartalla, siitä mitä talossa juuri nyt tapahtuu. Arvoihin kuuluu myös ohje: joko sinä hoidit asian, joka sinun piti hoitaa, tai sitten et hoitanut – ei selityksiä. Myös me safarilaiset kävimme Pasi Nurmisen kanssa arvot läpi.

Erityiskiitos Pasi Nurmiselle että vietit safari-iltapäivää meidän kanssamme, ja kerroit meille Pelicansista ja Pelicansin arvoista, joista varmasti saa hyvää pohjaa sekä arkeen että työelämään! 

Kiitos kaikille, nähdään ensi viikolla seuraavassa safarikohteessa!

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki​

​​