Ostoskorissa
  tuotetta

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 4. Isku Oy

2.2.2018 12:00 | Uutinen

Työelämäsafarin safaripäiväkirja 4. Isku Oy 31.01.2018.

Iso kiitos Isku Oy:lle mukavasta työelämäsafari-päivästä!

Iskun kotisivulla kerrotaan, että ”Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija, kasvaa ja on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan 22 miljoonaa euroa ja Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas valmistuu alkuvuonna 2018”.

Pääsimme vierailumme aikana tutustumaan Isku Oy:n työhyvinvoinnin johtamiseen ja käytäntöihin ja saimme kuulla esimerkiksi Isku Akatemiasta. Upeaa, että vaikka Isku on jo vuonna 1928 perustettu iso ja erittäin tunnettu yritys, jolla on kaikkiaan noin 750 työntekijää (joista Lahdessa työskentelee noin 400 työntekijää), silti jokaisesta työntekijästä huolehditaan yksilönä. Työhyvinvointi koetaan tärkeäksi ja sitä on määrätietoisesti myös kehitetty yrityksen itsensä toimesta. 

Jälleen safaripäivän lopussa olevassa reflektointikeskustelussa osallistujien kesken nousi esiin hyviä ajatuksia tehtyjen havaintojen myötä. Osallistujien kesken käytiin myös paljon keskusteluja, mitä ja miten tänään havaittuja asioita voisi soveltaa käytäntöön myös omassa arjessa, ja useita hyviä kohtia myös löytyikin. Pohdiskeluissa mietittiin myös sitä, miten runsaasti vaihtoehtoja yrityksillä työhyvinvoinnin asioissa on jo nyt käytettävissä, sekä vertailtiin omia kokemuksia. 

Kiitos kaikille, nähdään ensi viikolla seuraavassa safarikohteessa!

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki​