Ostoskorissa
  tuotetta

Tervetuloa korkeakoulukirjastoon, uudet ja jatkavat opiskelijat!

11.1.2017 9:05 | Uutinen
​Lahden korkeakoulukirjasto palvelee opiskelijoita niin kampuksilla kuin verkossa. Meiltä löydät painettujen ja digitaalisten kirjojen ja lehtien lisäksi asiantuntija-apua tiedonhankintaan sekä erilaisia opiskelu- ja työskentelytiloja. Kirjaston toimipisteissä on työasemia yksin tai ryhmässä työskentelyyn sekä sohvaryhmiä rennompaan ajatustyöhön.

FellmanniCampukselta löydät myös mm. lainattavia läppäreitä ja opinnäytetyövaiheeseen soveltuvan hiljaisen työskentelyn 24/7 -tilan.

Palveluiden käyttöön tarvitset kirjastokortin, jonka saat nettilomakkeella. Kortin voit noutaa jo seuraavana arkipäivänä mistä tahansa korkeakoulukirjaston toimipaikasta; saat kortin näyttämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Osoitteesta masto.finna.fi löydät kaikki korkeakoulukirjaston painetut ja verkossa luettavat aineistot, maksuttomat uusinta- ja varauspalvelut sekä myös kattavan tiedonhankinnan työkalupakin, ResearchKit-sivuston. Masto-Finnaan voit kirjautua kirjastokortilla tai korkeakoulun tunnuksilla. Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijan kannattaa käyttää korkeakoulun tunnuksia (HAKA login), jolloin LAMKissa käytössä olevat digitaaliset aineistot saa käyttöön myös etänä.

Kirjaston palveluista ja kuulumisista pysyt kärryillä seuraamalla kotisivujamme, toki tavoitat meidät myös Facebookista ja Twitteristä.

Onnea opintoihin ja kipin kapin kirjastoon!

#kirjastoauttaa  #lupakehittyäneropatiksi