Ostoskorissa
  tuotetta

Safaripäiväkirja

12.1.2018 12:00 | Uutinen

​Työelämäsafaripäiväkirja 

Ensimmäinen safaripäivä -10.01.2018

Iso kiitos Oilon Oy:lle lämpimästä vastaanotosta ja mukavasta työelämäsafari-iltapäivästä!

Pääsimme tutustumaan Oilon Oy:n työhyvinvoinnin johtamiseen ja käytäntöihin. SmartUpin Elina Arasola opasti osallistujia havainnoinnin pariin. Ensimmäinen yhteinen retki antaa hyvän pohjan myös seuraaville yrityssafareille. Jo tällä ensimmäisellä työelämäsafarilla keskusteluissa nousi esiin hyviä näkökulmia, ideoita ja ajatuksia safarilaisten tekemien havaintojen myötä. Kokemuksien ja näkemyksien vaihdon parissa aika eteni nopeasti ja keskustelu kävi niin vilkkaana, että ainoa ongelma oli se että aika meinasi loppua kesken! 

Kiitos kaikille, nähdään ensi viikolla seuraavassa safarikohteessa!

Terveisin Työelämäsafari-hankkeen väki

Työelämäsafari- hanke:

ESR- rahoitteisen hankkeen ideana on edistää pk-yritysten tuottavuutta, työhyvinvointia​ ja uudistumista oman toimialansa ulkopuolelta löytyvillä ratkaisuilla. Hankkeessa koottaan yrittäjiä ja yrityksiä yhteen ja tarjotaan heille konkreettinen ja helppo tapa tutustua toisten toimintaan, oppia havainnoimaan , ja antaa palautetta ja kehittää omaa toimintaansa.

Jos teidänkin yrityksenne haluaisi lähteä mukaan, myöhemmin keväällä alkavalle seuraavalle työelämäsafarille on vielä paikkoja vapaana.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Kati Jaakkola, kati.jaakkola@lamk.fi​