Ostoskorissa
  tuotetta

Opiskelijat ideoimassa Kempille

1.3.2017 9:25 | Uutinen
​Kemppi järjesti Hackathon-tapahtuman Internet of Welding -teemalla Lahden pääkonttorillaan 20.-21.2.2017. Tapahtumaan osallistui 25 LAMK:n tietotekniikan ja mediatekniikan opiskelijaa.
 
Opiskelijat jakautuivat kuuteen ryhmään. Ryhmät keskenään kilpailivat annetun tehtävän mukaisesti. Tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa web-käyttöliittymä liittyen Kempin hitsauslaitteisiin. Tehtävä annettiin ensimmäisen päivän aamuna, ja aikaa ideointiin oli toisen päivän lopuun saakka.
  
Lopputulokset Kemppi arvioi käytettävyyden, toteutettujen toiminnallisuuksien ja ohjelmistoarkkitehtuurin perusteella.

Tapahtuman voittajaksi nousi selkeästi JSHipsters. Voittajatiimi sai tehtyä kahdessa päivässä päätehtävän ja kaikki ekstrat, kuten yksikkötestit, OAUTH-autentikoinnin ja esimerkillisen dokumentaation. Tiimillä oli selkeä voitonnälkä, sillä osa oli jatkanut koodaamista aamukolmeen.Yhtä selkeästi kakkoseksi nousi Team Salomaa. Kuten moni muukin kilpaileva tiimi, Salomaa sai teknisen toteutuksen hyvään kuntoon. Selkeäksi kakkoseksi ryhmä nousi käyttöliittymäsuunnittelulla, joka ainoana sai arvostelijaraadilta wow-efektin. 

Kemppi kiittää osanottajaa mahtavasta työpanoksesta ja hyvästä fiiliksestä koko rupeaman aikana!