Ostoskorissa
  tuotetta

NYT! Winnowate-innovaatioleiriltä innostusta ICT-alalle

10.11.2017 14:55 | Uutinen

Vierumäellä on käynnissä NYT! Winnowate-innovaatioleiri, joka on Lahden ammattikorkeakoulun NYT! Naiset, yrittäjyys ja teknologia-hankkeen järjestämä yritysleiri. Leirillä on kaikenikäisiä eri alojen naisyrittäjiä ja –opiskelijoita Lahden seudulta. Osallistuvista yrittäjistä jotkut ovat yksinyrittäjiä, toiset johtavat pieniä yrityksiä ja osa yrityksistä on voima​kkaasti kasvuhakuisia. Perjantaina leirillä keskityttiin digimahdollisuuksien yrityskohtaiseen hyödyntämiseen pienyrityksissä.

Innovaatioleirillä opiskelijat ja yrittäjät ovat oppimassa toisiltaan ja toisistaan sekä jakamassa kokemuksia. Perjantain leiritunnelma oli innostunutta ja keskustelua herätti inspiraation jakaminen sosiaalisessa mediassa sekä eri maailmojen kohtaaminen. Taloushallinnon asiantuntija ja yrittäjä Kaija-Leena Tervala Rezulto Oy:ltä odotukset leiriltä painottuvat neuvoihin, näkökulmiin sekä mahdollisuuksiin digin hyödyntämiseen leirin asiantuntijaluennoitsijoilta ja opiskelijoilta. Leiriin osallistuva kansainvälisen kaupan tradenomiopiskelija Valentina Vigato odottaa leirillä pääsevänsä auttamaan yrityksiä ymmärtämään, mitkä ovat sosiaalisen median olennaisia julkaisukanavia ja verkostoitumaan muiden naisyrittäjien kanssa. Kaija-Leena Tervala ja Valentina Vigato.

Lahden ammattikorkeakoulun NYT!-hankkeen tavoitteena on lisätä lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten naisopiskelijoiden halukkuutta suuntautua ICT-alalle ja vahvistaa heidän yrittäjyysvalmiuksiaan sekä tarjota ICT-koulutusta Lahden seudun naisyrittäjille liiketoiminnan kehittämiseksi. NYT!-hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke. 

NYT! Winnowate-innovaatioleirillä Vierumäellä jatketaan lauantaina 11.11.2017 mm. sosiaalisen median strategioiden parissa. Työskentely leirillä painottuu asiantuntijapuheenvuoroihin sekä co-creation-työpajasessioihin. 

Lisätietoja: Janette Eerola, 044 708 0403​
​​​​​​​