Ostoskorissa
  tuotetta

Muotsikan ovet avoinna Kannaksenkadulla

30.1.2018 13:05 | Uutinen

​Suositut Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin avoimet ovet järjestetään 2.–3.2.2018 viimeistä kertaa Kannaksenkadulla. Muotsikka muuttaa uudelle kampukselle syksyllä, joten nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Kannaksenkadun perinteisiin työtiloihin. 

Muotoiluinstituutin avoimissa ovissa sukelletaan muotoilun ja visuaalisen viestinnän oppimisympäristöjen aitoon tekemiseen. Pääset tutustumaan mm. valokuvastudioon, koru-, savi-, puu- ja metallipajoihin ja muihin opetus- ja työskentelytiloihin. Vieraile print Labissä, VR-tiloissa ja koe mediasisällön teoksia. Käytäviltä löytyy esimerkiksi sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun sekä teollisen ja brändimuotoilun näyttelyitä. Lisäksi voit seurata opetusta eri osastoilla.

Muotsikan oma opiskelijayhdistys MIO ry järjestää opastettuja kiertokävelyjä parittomina tasatunteina sekä pyörittää kahvilaa avoimien ovien ajan. Myös Muotoiluinstituutin opiskelijoiden kiertävä myynti- ja näyttelykokonaisuus Showroom Muotsikka esittäytyy tulevana viikonloppuna. Avoimissa ovissa pidetään infotuokioita hakumahdollisuuksista, AMK- ja YAMK-koulutuksista, kerrotaan avoimen ammattikorkeakoulun opiskelumahdollisuuksista sekä esitellään uusi kampus.

Esittelemme avoimissa ovissa myös yritysyhteistyöprojektejamme ja hankkeitamme. Esillä ReHome-hanke, joka on matkalla Milanon messuille sekä mukana myös TAJUMO – taiteen ja muotoilun elämyskeskus-hanke. 


Tervetuloa Muotoiluinstituuttiin tutustumaan opetukseen ja tiloihin Kannaksenkadulle 2.–3.2.2018! Lue lisää täältä.​


Lisätietoja: 

Maarit Turja-Ilola, p. 044 7080 801