Ostoskorissa
  tuotetta

Lauma löytyi Lahdesta

13.2.2018 12:25 | Opiskelijatarina

Muutimme molemmat pieniltä paikkakunnilta Lahteen opiskelemaan. Sattumalta istuttiin ekana päivänä Kannaksen lukion terijokisalissa vierekkäin ja oltiin ensimmäiset kenelle kumpikaan puhui tuossa uudessa koulussa. Heti klikkasi ja siitä saakka ollaan oltu kuin melkeen yksi ja sama henkilö. Parhaat frendit, pikku lauma. 

Moni asia yhdistää meitä kahta. Huumori, arvot, kunnianhimo tulevaisuuden suhteen ja erityisesti elämänilo ja positiivisuus! Myös musiikkimaku mätsää ja lukuisilla Cheekin keikoilla ollaan yhdessä fiilistelty! Nämä yhtäläisyydet ovat rakentaneet meidän ystävyydelle ainutlaatuisen ja vahvan pohjan.

Paljon ollaan yhdessä koettu ja varmasti tullaan vielä kokemaan. Mikä parempaa kuin löytää henkilö kenen kanssa voi ostaa vuoden päähän menoliput Sydneyyn ja suunnitella yhteistä välivuotta maapallon toisella puolella. Tällaisten suunnitelmien ja kokemuksien keskellä on ihanaa, että olemme toistemme tukena ja tarvittaessa myös ”vartijoina”!

Sarah Brunner ja Eerika Suokas osallistuivat LAMKin sisäiseen "Kuvaa laumasi" -kilpailuun, josta he voittivat liput Veljeni vartija -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan