Ostoskorissa
  tuotetta

Läppärikulkureita olemme kaikki

28.11.2016 8:50 | Uutinen
​Ihmisillä on kaipuu toteuttaa työtään heidän valitsemassaan paikassa, yksin tai yhdessä. Kaipaamme rauhaa ja suljettua työtilaa, kaipaamme eloa ympärillemme, kaipaamme rauhallista paikkaa keskustella ja kaipaamme kohtaamisia. FellmanniCampukselle rakentuva Study&Meet Hub vastaa näihin tarpeisiin. Hub tuo mahdollisuuden työskennellä valitsemallaan tavalla. Toimistojen ei tarvitse olla enää rajoittavia ja kiinteitä. Työpaikka voi olla siellä missä sinä olet. 

”Hub vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kiinnostavalta paikalta verkostoitua. Sillä on hyvä sijainti sekä kaikki palvelut ympärillä. Se on myös paikka, joka toimii työnteon pisteenä.  Näen, että Hubin tärkein palvelu on tila, jossa voi tarvittaessa keskittyä omiin työprojekteihin. Tilojen on hyvä olla mahdollisimman mukautuvat, koska me olemme kaikki ”läppärikulkureita”, kertoo Elämystuotteen yrittäjä Janne Koukonen.

Olen itse yrittäjä. Myyn Elämystuote-yrityksessäni tuotteita, joiden tarkoitus on tukea B2B-yritysten kohtaamisia sekä markkinointiviestintää. Asiakaslahjan tarkoitus on saada huomiota sekä asiakas hyvälle mielelle. Päivitän samalla liiketalouden tietojani Lahden ammattikorkeakoulun monimuoto-opiskelijana. Erikoistun palvelumuotoilun osaajaksi.
 
Hub voi kehittyä mielenkiintoiseksi kohtaamispaikaksi. Kun on itsekseen kotitoimistossa, kaipaa välillä ajatusten vaihtoa. On virkistävää kohdata ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia – myös muissa kuin oman työn merkeissä. Jonkinlaisissa viikkotapaamisissa voisi löytää myös yhdistäviä ideoita ja toimintoja. Toimiva verkosto luo kaikille enemmän mahdollisuuksia: Uskon, että tulevaisuuden työ on enemmän projekteja. Tällaiset verkostot ovat hyvä ponnahduslauta myös valmistuville opiskelijoille, jotka hakevat suuntaa.

Mielenkiinnolla odotan, mitä tapahtuu. Hub-konseptia on valmisteltu tosi huolellisesti. On ollut hienoa, että meitä kiinnostuneita on osallistettu mukaan ja meille on annettu mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen.

Tutustu Jannen toimintaan osoitteessa www.elamystuote.fi

Seuraa Hubin rakentumisen vaiheita FellmanniCampuksen sivuilta

Palvelun rakentumista tukee Päijät-Hämeen liitto. ​

Yhteys
Aku Mattila
aku.mattila(@)lamk.fi
p. 044 708 0901

Teksti: Helena Salakka