Ostoskorissa
  tuotetta

Lahti2017 - LAMK isosti mukana

24.1.2017 11:45 | Opiskelijatarina
Lahti 2017
LAMKin opiskelijat ovat aktiivisesti mukana Lahti2017 -organisoinnissa.
Lahti2017 –kisat lähestyvät ja MM-huuma Lahdessa nousee! Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat järjestelyissä isosti ja hyvin monilla eri tavoin mukana. Urheilijoiden ja vieraiden vastaanotto, palkintojen jaot ja seremoniat, mediakeskus ja help desk, asiakaspalvelu ja opastus, lasten puuhaparkki, Mielensäpahoittaja-katsomo sekä kisojen valokuvaus ovat esimerkkejä siitä, missä kaikessa opiskelijat ovat mukana. Heitä tapaa myös kaupungilla city guide –tehtävissä opastamassa kisavieraita oikeaan paikkaan. Ensiapu ja terveys, akkreditoinnit ja ympäristöpalvelut saavat myös voimaa opiskelijoistamme.
Kaiken kaikkiaan opiskelijoita kisojen tekemiseen osallistuu lähes 400. Mukana on opiskelijoita kaikilta koulutusaloilta.

Mitä opiskelijat kisoihin osallistumisesta saavat?

Kokemusta isosta kansainvälisestä urheilijatapahtumasta: MM-kisoista. Opiskelijoille tehtävät tarkoittavat todellista oppimista oikeassa työelämässä: yhteistyötaitoja, heittäytymistä, ongelmanratkaisukykyä ja käytännön taitoja niissä tehtävissä, missä kukin on mukana. Tapahtumajärjestäminen, kielitaito ja vuorovaikutustaidot vahvistuvat projektin myötä.

Lahti2017 –tehtävät ovat pääosalle opiskelijoista osa opintoja eli he saavat tehtävistään esimerkiksi harjoittelu- tai opinnäytetyösuorituksia. Kisoihin liittyvissä tehtävissä osallistuvat opiskelijat opintojaan lähes 4 000 opintopistettä eli saman verran kuin 67 opiskelijaa suorittaa vuodessa.

”Opin kauheesti kaikkea”, toteaa Student Team Leader Janna Lehtola

Janna Lehtola on toiminut Student Team Leaderina kollegansa Juuso Isoherrasen kanssa. Janna on tradenomiopiskelija ja hänen tehtävänään on ollut rekrytoida LAMKin opiskelijoita kisatehtäviin.  ”Innostuin heti, kun kuulin mahdollisuudesta päästä tekemään MM-kisoja. Oman innostuksen takia muiden opiskelijoiden rekrytointi on ollut aika lailla helppoa”, kertoo Janna. Kisojen aikana hän toimii koordinaattorina ja tukena kaikille LAMKin opiskelijoille vapaaehtoistoimistosta käsin.