Ostoskorissa
  tuotetta
Lahti Design Week 2017
272
TAPAHTUMA

Lahti Design Week 2017

27.2.2017 9:00 - 3.3.2017 16:00
Lahti
​Lahti on MM-kisaviikolla myös muotoilun ja luovan osaamisen näyttämönä. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Lahti Design Week (LDW) tuo lahtelaisen muotoiluosaamisen laajasti esille. Seitsemän päivän ajan luvassa on tapahtumia, näkemistä ja kokemista kisavieraille, kaupunkilaisille ja muotoiluammattilaisille. Putiikit, pop-upit sekä näyttelyt tuovat esille muotoilua ja taideteollisuustuotteita, ja avoimet studiot -päivä kutsuu ihmiset tutustumaan suunnittelijoihin ja heidän työskentelyynsä.

Lahti Design Week’in tarjonnalla halutaan tuoda ylpeydellä esille Lahtea kaupunkina, jossa kaupunkiorganisaatio, yritykset, muotoilijat ja asukkaat yhdessä kehittävät viihtyisämpiä ympäristöjä, toimivampia palveluita ja parempia tuotteita – kestävällä tavalla.                             

Seminaari ja opiskelijoiden Design or Die - 24-hour-challenge 

Tiistaina 28.2. järjestetään Lahden ammattikorkeakoulun ja kumppanioppilaitosten opiskelijoille 24-tunnin suunnitteluhaaste, jossa opiskelijaryhmät saavat ratkaistavakseen suomalaisyritysten tai organisaatioiden tulevaisuudenhaasteita. Keskiviikkona 1.3. järjestetään tapahtumaviikon viralliset avajaiset ja muotoiluammattilaisten huippuseminaari. Seminaarin puhujat ja virallinen ohjelma julkaistaan tammikuussa. Seminaaripäivä huipentuu DesignTärskyihin.

Lahti Design Week 2017 -viikko-ohjelma

  • Ma 27.2. Avoimet studiot
  • 27.2.-5.3. Näyttelyt, putiikit ja pop-upit ovat avoinna koko viikon
  • Ti 28.2. Opiskelijaryhmien 24h Challenge – Design or Die!
  • Ke 1.3. Muotoilun huippuseminaari ja DesignTärskyt
  • To-pe 2.-3.3. LADECin ja Suomen Muotoilusäätiön paikallisille yrityksille tarkoitetut designklinikat
Lahti Design Week 2017:n järjestävät Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Suomen Muotoilusäätiö ja Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti. 

Lisätietoja: 
Kristian Keinänen
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
kristian.keinanen@ladec.fi  |  050 598 0580