Ostoskorissa
  tuotetta

Lahti Circular Economy Annual Review 2017 on julkaistu!

8.12.2017 0:30 | Uutinen
​Kiertotalouden alueellinen vuosikatsaus on jälleen julkaistu. Nimi on muuttunut Lahti Circular Economy Annual Review’ksi, jolloin se vastaa paremmin Lahden ammattikorkeakoulun päivitetyn strategian Kiertotalouden ratkaisut -painoalaa. Alueellinen toiminta on laajentunut ja monipuolistunut kattamaan enemmän kuin pelkästään cleantechia koskevia tutkimuksia ja selvityksiä. Tämä julkaisu sisältää ns. perinteisten cleantech-aiheiden lisäksi mm. jakamistaloutta, tuotesuunnittelua ja kuluttajakäyttäytymistä käsitteleviä artikkeleita.

Vuoden 2017 merkittävimpiin tapahtumiin kuuluu alueellisen kiertotaloustiekartan julkaisu, joka on toteutettu Kiertoliike-projektissa. Kansainvälisessä BIOREGIO-projektissa puolestaan on tunnistettu seitsemän hyvää biokiertotalouden käytäntöä Päijät-Hämeestä. Käytäntöjä tehdään tunnetuksi Euroopan tasolla seuraavien vuosien aikana.

Tämän vuotinen Annual Review -sarjan julkaisu on järjestyksessään neljäs. Kolme viimeistä on toteutettu osana REISKA-projektia. Perinne jatkuu myös ensi vuonna.

Lataa sähköinen versio tästä.

Julkaisu on saatavana myös painettuna. 

Lisätietoja ja painettujen julkaisujen pyynnöt:
Kirsti Cura
kirsti.cura@lamk.fi
044 708 1586