Ostoskorissa
  tuotetta

Lahdessa hyvää pöhinää yrittäjien ja opiskelijoiden välillä

5.12.2016 10:45 | Uutinen
​”Hub-konsepti tarjoaa kaltaisilleni yksinyrittäjille mahdollisuuden tavata muita yrittäjiä ja opiskelijoita sekä löytää helposti uusia kontakteja. Uskon, että siitä saadaan toimiva verkostoitumisfoorumi. Olen yksinyrittäjä, sisustusarkkitehti ja Lahden Seudun Yrittäjänaiset ry:n puheenjohtaja. Yritykseni Uuduo Ky on perustettu jo opiskeluaikanani ja sen toiminta keskittyy sisustussuunnitteluun sekä muotoiluun", kertoo Ulla Tenho (kuvassa oikealla).

"Hubin tilatarjonta kiinnostaa minua nimenomaan yrittäjäjärjestön kannalta ja miksei myös oman yrityksen palaverien järjestämiseksi. Hub on kaikkiaan kiinnostava konsepti. On hyvä, että Lahdessa on pöhinää yrittäjyyden ja oppilaitoksen ympärillä. Tämä pöhinä tulee hyödyntää ja yrittäjiä tulee tiedottaa Hubista, jotta he löytävät paikan.”

Maailmalla Hub on jo tunnetty käsite yhteisöllisestä työskentelystä. Lahteen rakentuu Study&Meet Hub palvelu FellmanniCampukselle. Palvelu tarjoaa yrittäjille ja asiantuntijoille mahdollisuuden toimia ilman vakituisia tiloja. Tiloihin ja palveluihin pääsee tutustumaan jo ennen lanseerausta FellmanniCampuksen pikkujoulujen yhteydessä torstaina 8.12.2016 klo 12-20.

Maailmalla yleistyy yhteisöllinen työskentelymalli, jossa asiantuntijat voivat työskennellä joustavasti ilman kiinteää työpistettä. Hub vapauttaa asiantuntijat perustoimistoilta työskentelemään heidän tarpeen mukaan mukautuvissa tiloissa ja tarjoaa synergiaetuja. Työelämä on murroksessa ja Hub vastaa uuden ajan työn tarpeisiin.

LAMK haluaa olla ajan tasalla muuttuvassa työelämässä. Lahden alueella toimii paljon yksinyrittäjiä ja asiantuntijoita, joille Hub on oivallinen mahdollisuus yhteisölliseen työskentelyyn. LAMK kouluttaa asiantuntijoita ja haluaa panostaa myös siihen, että heillä on valmistumisen jälkeen Lahdessa paikka, missä voi työskennellä nykyajan vaativassa työelämässä. LAMKissa on oivallettu, että korkeakoulu Hub voi palvella alueellista kehitystä, yrittäjiä ja opiskelijoita antamalla välineet yhteistyölle.

Tutustu Ullan yritykseen osoitteessa www.uuduo.fi 

Osallistu juhlakauden Hubeimpiin pikkujouluihin torstaina 8.12. Tutustu pikkujouluohjelmaan.

Lisätietoja
Aku Mattila
aku.mattila[@]lamk.fi
p. 044 708 0901

Teksti: Helena Salakka & Sanni Rulja