Ostoskorissa
  tuotetta

Lahden Ahkera ja Lahden ammattikorkeakoulu allekirjoittivat kumppanuussopimuksen

31.1.2018 0:15 | Uutinen
Lahden Ahkera ja Lahden ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen torstaina 25.1.2018. Tämä allekirjoitettu sopimus on järjestyksessään 28. kumppanuussopimus Lahden ammattikorkeakoululle.

Kumppanuussopimuksella vahvistetaan yhteistyötä Lahden Ahkeran ja Lahden ammattikorkeakoulun välillä sekä jatketaan jo aloitettua yhteistyötä mm. urheilijoiden korkeakoulutuksen varmistamisessa. Lahden ammattikorkeakoulu on valmistellut erityistä urheilijan oppimisväylää kevään ja syksyn 2017 aikaan, valmistelussa on hyödynnetty Lahden Ahkeran asiantuntemusta urheilijoiden erityistarpeiden huomioimisessa. Lahden Ahkeran osallistuu urheilijan oppimisväylän kehittämiseen ja markkinointiin. Lisäksi yhteistyötä tullaan tekemään erityisesti tapahtumien kautta.

Kumppanuussopimus vahvistaa Päijät-Hämettä ja Lahden kaupunkiseutua urheilun, liikunnan ja elämysten megamaakuntana. Lahden ammattikorkeakoulun ja alueen urheiluseurojen yhteiset pyrkimykset luovat alueelle mahdollisuuden rakentaa entistä vahvemman ekosysteemin, joka edistää kansalaisten hyvinvointia.