Ostoskorissa
  tuotetta

LAMKille kansainvälinen NIBS-akkreditointi tunnustuksena työstä kansainvälisyyden saralla!

20.12.2016 14:00 | Uutinen

Lahden ammattikorkeakoulun sekä liiketalouden ja matkailun yksikön aherrus ja saavutukset kansainvälisyyden parissa palkittiin upeasti kansainvälisellä NIBS akkreditoinnilla.

Liiketalouden ja matkailun yksikkö akkreditointiin viimeksi vuonna 2009 kansainvälisen NIBS-verkoston toimesta (Network for International Business Schools). Uusitan-auditointi toteutettiin marraskuussa 2016 ja tulokset julkistettiin joulukuussa 2016. Kansainvälinen akkreditointiryhmä totesi, että Lahden ammattikorkeakoulussa on viety kansainvälistymistä erittäin määrätietoisesti eteenpäin ja nyt vuonna 2016 liiketalouden ja matkailun yksikkö on aidosti kansainvälinen yksikkö, jossa kansainvälistyminen on integroitu osaksi kaikkea toimintaa.

Liiketalouden ja matkailun yksikkö tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstölle monia mahdollisuuksia kansainvälistyä ja hankkia kansainvälisttä osaamista ja kokemuksia. Samanaikaisesti, yksikössä tehdään lujasti töitä koulutuksen, TKI-toiminnan ja alueen kansainvälistymisen eteen tekemällä yhteistyötä alueellisesti, kansainvälisten verkostojen ja partnereiden kanssa sekä hyödyntämällä kansainvälisten opiskelijoiden laajaa osaamista.

NIBS-uusinta-auditoinnin tulos on merkittävä tunnustus Lahden ammattikorkeakoulun ja erityisesti liiketalouden ja matkailun yksikön työstä kansainvälistymisen saralla.  

​​