Ostoskorissa
  tuotetta

Kuusi uutta lehtoria Muotsikkaan

22.1.2018 14:35 | Uutinen

​Muotsikan vahvaan ja ammattitaitoiseen joukkoon saatiin kuusi uutta lehtoria Kapinalliset -rekrytointikampanjalla. Kullakin uudella lehtorilla on vahva näyttö ja pitkä kokemus omalta alaltaan, myös kansainvälisistä tehtävistä ja toimintaympäristöstä. Jokainen tuntee Muotsikan ja haluaa rakentaa tulevaisuutta Muotsikassa ja LAMKissa. Myös LUT-konserni näyttäytyy kaikille mahdollisuutena. 

Uusiksi lehtoreiksi on valittu:

Jari-Petteri Venetjoki, TaM, teollinen muotoilu

Mikko Rikala, TaM, palvelumuotoilu

Oona Casalegno, TaM, pakkausmuotoilu

Henri Halla-Aho, TaM, muotoilu (valmistus)

Anna Sailamaa, KuM ja TaM, viestintä (taideopetus ja kuvitus)

Marion Robinson, TaM, graafinen suunnittelu (julkaisut)

Kapinalliset aloittivat 15.1.2018 ja ensimmäiset viikot ovat perehdytystä uuteen työhön sekä toimintaympäristöön. Opetus alkaa yksilöllisesti jokaisella kevään aikana ja osa uusista opettajista on mukana Muotoilun hanketoiminnassa. 

Petteri Venetjoella on vahva strateginen näkemys teollisesta muotoilusta ja vankka ammatillinen tausta teollisen muotoilijan tehtävistä teollisuudessa. 

Mikko Rikalalla on 20 vuoden ajalta työkokemusta muotoilun johtamisesta, esimiestyöstä ja yrittäjyydestä. Hän on tehnyt töitä isojen organisaatioiden ja kaupunkien kanssa. 

Muotsikan alumnilla Henri Halla-Aholla on oma muotoilutoimisto Lahdessa sekä pitkä kokemus suunnittelutyöstä Iskulla. 

Oona Casalegnolla on monipuolinen tausta teollisuuden eri brändien pakkausten kehitystehtävistä ja projektien vetämisestä.

Anna Sailamaa näkee taideopetuksen ajattelun välineenä sekä tärkeänä perustana muotoilu- ja medianomiopiskelijoille. 

Lahtelainen Marion Robinson on Muotsikan alumni, jolla on taustaa graafikkona ja typografina. Tekstin visuaalisuus ja informaatiomuotoilu ovat hänen vahvuuksiaan.