Ostoskorissa
  tuotetta

​Muotoiluinstituuttiin etsitään kahdeksaa kapinallista alansa huippua

13.11.2017 15:50 | Uutinen
​​Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa eletään sukupolven vaihdoksen aikaa ja nyt on aika vahvistaa Muotsikkaa. Haussa on kahdeksan alansa huippua, jotka tulevat tekemään töitä motivoituneiden, uudistumiskykyisten sekä lahjakkaiden opiskelijoiden ja kollegoiden kanssa. Opetustyö on nykyään monimuotoista ja rekrytoitavat henkilöt tulevat työskentelemään yhteistyössä työelämän organisaatioiden kanssa erilaisissa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeissa.

Muotoiluinstituutin koulutusten perusta on aina ollut visuaalisissa taiteissa ja humanistisissa tieteissä. Koulutamme yhteiskunnan ja elinkeinoelämän palvelukseen asiantuntija-ammattilaisia, jotka osaavat antaa silmin havaittavan ja käsin kosketeltavan muodon sekä merkityssisällön ihmisen tarvitsemille esineille, ympäristöille, viesteille ja palveluille. Muotoiluinstituutin koulutusta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä yrityselämän kanssa sekä kehittämishankkeissa monien alalla vaikuttavien tutkimusyksiköiden ja järjestöjen kanssa, jolloin alan viimeisin tutkimustieto jalkautuu opiskelijoille.

Avoimet paikat ovat:

Pakkausmuotoilun lehtori 
Muotoilun lehtori
Graafisen suunnittelun lehtori
Teollisen muotoilun lehtori
Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun lehtori
Visuaalisen viestinnän lehtori (Kuvitus ja taideaineet)
Palvelumuotoilun lehtori 
Visuaalisen viestinnän yliopettaja

Lisätietoja:
Yksikön johtaja Essi Pullinen, 044 708 0446

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava yhteisö, jossa opiskelijan ja henkilöstön on ilo toimia yhdessä. Arvomme ovat ilo, oivallus ja arvostus. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään. Opiskelijoita on yli 5000 ja henkilöstöä on 360. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.