Ostoskorissa
  tuotetta

Kumppanuussopimus Mediatalo Esan kanssa

9.12.2016 13:00 | Työelämätarina
Toimitusjohtaja Jaakko Lintunen Mediatalo Esalta ja toimitusjohtaja, rehtori Outi Kallioinen LAMKista.

Mediatalo Esa ja LAMK ovat 28.11.2016 allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen, joka tulee entisestään tiivistämään LAMKin ja Mediatalo Esan toimivaa yhteistyötä. Sopimusta olivat allekirjoittamassa Mediatalo Esalta toimitusjohtaja Jaakko Lintunen sekä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Valonen Sopimusta olivat allekirjoittamassa Mediatalo Esalta toimitusjohtaja Jaakko Lintunen sekä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Valonen ja LAMKista rehtori Outi Kallioinen, aluekehitysjohtaja Jari Hautamäki, yksikön johtaja Jukka Mustonen, palvelukoordinaattori Janette Eerola.

Kumppanuussopimuksella halutaan tiivistää yhteistyötä koulutuksen, täydennyskoulutuksen ja projektitoiminnan osalta. LAMKin osalta yhteyshenkilönä toimii palvelukoordinaattori Janette Eerola.

Mediatalo Esa on LAMKin monivuotinen yhteistyökumppani. Konkreettisia yhteistyön muotoja ovat olleet erityisesti mediayhtiö tarjoamat harjoittelupaikat, opiskelijaprojektit sekä opinnäytetyöt. CRM-käyttöönottovaiheessa toimimme toistemme benchmarking-kumppaneina. Monivuotinen yhteistyö LAMKin  Duuniexpo -tapahtuman kanssa jatkuu.

Sopimukseen kirjattiin myös vähemmän esille päässeitä yhteistyömuotoja:
- Media-alaan liittyvien asiantuntijaluentojen järjestäminen ja Mediatalo Esan vierailijaluennoitsijoiden kutsuminen.
- Työelämäjaksomahdollisuudet Mediatalo ESAssa LAMKin henkilökunnalle tarpeen ja tavoitteiden mukaan, keinoina esim. ”shadowing”.
- Mediatalo Esa mukana LAMKin opetussuunnitelmatyössä
- Selvitetään mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä alueen tulevaisuuden ennakointiin liittyvässä tapahtumatuotannossa ja viestinnässä. LAMK toteuttaa ennakointia yhteistyössä alueen muiden korkeakoulujen, oppilaitosten ja aluekehitystoimijoiden sekä Hämeen kauppakamarin ja alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa.