Ostoskorissa
  tuotetta

Kisakaupunki – Lahti2017

3.2.2017 11:00 | Uutinen
Tori Cafén pöytiä koristaa kisa-aikataulu.

​#Kisakaupunki 

Kisakaupunki on lahtelaisten yritysten, oppilaitosten ja yhteisöjen uusi toimintamalli, jonka tavoitteena on elävöittää kaupunkia ja tuoda palvelut jokaisen lahtelaisen ja kisaturistin ulottuville.

Viime vuonna 2016 MM-esikisojen pilottivaiheessa yrityksiä oli mukana 26 ja tänä vuonna yrityksiä on noin 130. Toimintamallia kehitetään niin että, se on käytettävissä kaikissa suurtapahtumien yhteydessä. Kisakaupunki toimijoilla on yhteinen ilme, joka näkyy kaupungilla ja toimipaikoissa. 

Kisakaupunki.fi -verkkosivut kokoavata toimijat ja tarjonnan yhteen paikkaan kaupunkilaisille ja kisavieraille. Somessa tehdään nostoja yrityksistä ja heidän kisaspesiaaleistaan. 
#kisakaupunki ja #enjoylahti 

Tavoitteena on tapahtumien aikaisen yhteistyömallin kehittäminen sekä yhteisöllisyyden ja "yhdessä tekemisen" lisääminen tapahtuminen aikana ja sen kautta alueen vetovoiman kasvu. Tavoitteena on myös huikean kisafiiliksen nostattaminen ja mahtavan kisakokemuksen luominen!

Mukana LAMKilaisia

Projektissa on ollut mukana opiskelijoita, syksyllä 2016 palvelumuotoilun puolelta Kaisa Jokelainen ja Elina Peltola. He saivat opintopisteitä projektiin osallistumisesta. Viestinnän ja markkinoinnin harjoittleijana toimii LAMKin opiskelija Hanna Niskala.

Kisakaupunki peli

Kisakaupunkiin tulee digitaalinen kaupunkiseikkailu peli. Pelistä tulee kaksi versiota, joista toinen on Lahti Race, joka on pelattavissa koko kisojen ajan. Toinen on Lahti Extreme, joka on Lahti Racen sisarpeli, jota pelataan kisojen välipäivänä, maanantaina 27.2. 
Peli on kännykällä pelattava peli, joka vie pelaajia tehtävärastilta toiselle ja samalla tutustuttaa keskustan alueen palveluihin ja toimijoihin. 
Kisa kun on kyseessä, pelaajille on luvassa palkintoja, pääpalkintoina on 1000€ ja 500€ matkalahjakortit! Palkintoja pääpalkintojen lisäksi on mm. ravintola- ja risteilylahjakortteja.
Peli tulee ladattavaksi Google Play ja App Store -sovelluskauppoihin ystävänpäivänä 14.2.

Muista siis #kisakaupunki ja #enjoylahti !

Nettisivut lödät täältä.​

Lisätietoja: 
Hanna Niskala
Hanna.niskala@student.lamk.fi

 ​​