Ostoskorissa
  tuotetta

Muotoiluinstituutin opiskelijoiden verkkokauppa - Karkkikauppa.wtf

3.2.2017 8:40 | Uutinen
​Karkkikauppa.wtf on Atte Tannerin, valokuvaus & Sofia Pusan, graafinen suunnittelu, perustama yhteisö ja verkkokauppa joka helpottaa mm. muotoiluinstituutin opiskelijoiden uusien kiinnostavien tuotteiden ja tekijöiden löytämisen. Sivustomme tuo uusinta designia ja osaamista ison yleisön saataville.

Tekijöiden työt esille


Satavuotiaan Suomen kunniaksi halusimme tuoda esiin uutta osaamista Suomessa ja herättää keskustelua siitä, mitä design on Suomessa vuonna 2017 ikonisten brändien ohella. Viime syksynä Suomi 100 -juhlavuoden tuotteet herättivät keskustelua riskinottokyvyn ja uusien ideoiden puutteen takia. Samoihin aikoihin Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijat marssivat ulos koulusta ja osoittivat huolensa mm. alaan kohdistuvia leikkauksia kohtaan.
 
Olemme huomanneet, että monien nuorten, lahjakkaiden tekijöiden projektit eivät pääse suuren yleisön tietoisuuteen ja usein aloittelevalle suunnittelijalle itsensä markkinoiminen tuntuu vaikealta ja jopa pelottavalta ajatukselta. Halusimme madaltaa kynnystä nuorille suunnittelijoille tuoda omat työnsä esille.
 
Tavoitteemme on lisätä yhteistyötä eri koulujen välillä. Yhteisössä suunnittelijat voivat rohkaista ja auttaa toisiaan ja tekijöiden oma markkinointi tukee kaikkia yhteisön jäseniä. Tuotteiden lisäksi Karkkikauppa esittelee tekijän persoonaa ja nostaa suunnittelijoita esille yksilöinä.
 
​​​