Ostoskorissa
  tuotetta

Kaikki jutut

​​​​​​​​​​​​​​​​​
JUTTUTYYPPI
YKSIKÖIDEN JUTUT
VUOSI
Yhteensä 1518 kohdetta

Uutiset ja tarinat

Uutinen,

Huippis-hanke mukana StarT-festarilla 26.4.2017

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi LUMA-keskus Suomi -verkosto yhteistyötahoineen käynnistää uusia opetussuunnitelmia tukevan, projektiopiskeluun kannustavan StarT-toimintamallin. Päijät-Hämeen StarT -festarit järjestetään 26.4.2017 Sibeliustalolla.

Lue lisää .
Uutinen,

Lahti Aqua haastoi Hackthonissa opiskelijat uudistamaan verkostosaneerausprojektien viestinnän

Lahti Aquan, Lahden ammattikorkeakoulun ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oyn järjestämään Hackathon-kilpailuun, osallistui 35 Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijaa.

Lue lisää .
Uutinen,

Fashion Marketing -oppia Meksikosta

Muotoiluinstituutin Fashion Marketing -intensiivikurssilla vieraili professori Thomai Thessalia Papathanasiou Monterreyn yliopistosta Meksikosta. Päivien aikana opiskelijat saivat raikkaita ideoita ja paljon tietoa muotimarkkinoinnin maailmasta.

Lue lisää .
Uutinen,

Opinnaytetyö: Astman sähköinen omahoitopolku

​​​Astmaa epäileville tai sitä sairastaville henkilöille on koottu sähköinen hoitopolku omahoidon tueksi Päijät-Hämeen Hyvis.fi-verkkopalveluun. Hoitopolusta löytyy terveydenhuollon ammattilaisten tuottamaa luotettavaa tietoa astmasta ja sen hoidosta.

Lue lisää .
Uutinen,

Opinnäytetyö: Perhetyön palvelukuvaus tuo Etevan perhetyön näkyväksi

​​​​Etevan lasten ja nuorten lyhytaikaishoidon yksikössä on tehty perhetyötä yksikön perusta-misesta alkaen, mutta sitä ei ole esitelty kirjallisesti.

Lue lisää .
Uutinen,

Kansainväliset biokiertotalouden asiantuntijat kokoontuvat Lahdessa

Teollisuuden, maatalouden ja kotitalouksien toiminnasta syntyvien biologisten virtojen kiertotalousratkaisujen asiantuntijat kokoontuvat Lahdessa 25. – 27. huhtikuuta Lahden ammattikorkeakoulun järjestämässä tapahtumassa.

Lue lisää .
Uutinen,

LAMK Shop on auki 24/7

LAMK Shop on auki 24/7. Shopista voit ostaa cooleja ja laadukkaita LAMKin tuotteita. LAMK Shop toimii 24/7 osoitteessa verkkokauppa.lamk.fi.

Lue lisää .
Alumnitarina,

Muotsikalle ominaista on painotus käsillä tekemiseen

Teollinen muotoilija Lasse Oiva: "Muotsikan hakuun vaadittavien ennakkotehtävien tekeminen oli silmiä avaava prosessi, jonka aikana minulle selvisi, että teollinen muotoilu on minun juttuni."

Lue lisää .
Uutinen,

Ornamo järjestää IPR -osaamiseen liittyviä koulutuksia

Ornamo on yksi Design or die -hankkeen (ESR) toteuttajista. Hankkeen aikana Ornamo järjestää IPR -osaamiseen liittyviä luentoja ja kursseja alan korkeakouluissa.

Lue lisää .
Uutinen,

Yhteisesti sopien luodaan pohja luontomatkailun kasvulle

Moninainen yhteistyö ja erilaiset kehittämisnäkökulmat luovat hyvää pohjaa luontomatkailun kasvulle.

Lue lisää .
Tilaa RSS-syöte