Ostoskorissa
  tuotetta

Iikka Kangasniemi - LAMKin oma kultakypärä!

16.1.2017 15:00 | Uutinen
Kuvassa: Janette Eerola, Sanna-Maria Mäkinen, Iikka Kangasniemi ja Ville Rusanen
​LAMKin kummipelaaja julkistettiin lukuvuoden avajaisissa, viime vuoden elokuussa. Hän on Pelicansin kiekkotaituri, laitahyökkääjä Iikka Kangasniemi!

Iikka sai julkistamistilaisuudessa puulusikan, jolla ei tosin ole syöty aamupuuroa, vaan se pääsi koristamaan hänen Lahden kotinsa sisustusta. 21-vuotias Iikka viihtyy Lahdessa ja nauttii kolmen pelin viikkotahdista.

Pelicans ja Lahden ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen marraskuussa 2015. LAMK ja Pelicans muodostavat yhdessä vaikuttavan combon. Liigajääkiekkoa ja kehittyvää korkeakouluelämää Lahdessa. Yhteistyötä halutaan suunnitella ja toteuttaa, koska tavoitteet ovat yhteiset – saada Lahti vahvaan nousuun!

Yhteistyössä on toteutettu mm. Lahden talviklassikko-ystävyysottelu Lahden torilla, ja vieraspelimatka Hämeenlinnaan. Kiekkotunnelmaan ovat päässeet tutustumaan myös ulkomaalaiset opiskelijamme.

Yhteistyötä koordinoi Lahden ammattikorkeakoulussa palvelukoordinaattori Janette Eerola ja Pelicansin puolelta myynti- ja markkinointipäällikkö Antti Hakkarainen.

Viime viikolla vloggarimme Ville Rusanen haastoi Iikan leikkimieliseen rankkarikisaan. Haastekisassa häviäjän tehtäväksi lankesi selfien julkaisu Instagramissa. Tsekatkaa Iikan insta @iikangasniemi

Tätä et Iikasta tiennyt: Mitä tulee Fifan pelaamiseen. Huhut kertovat, että niinkin kovalta pelimieheltä kuin Iikalta, puuttuu peliäly kokonaan!


Seuratkaa kultakypärää #4 !


​​